I wanna walk and not run

   

jag älskar dom där bilderna,dom får mig att längta så sjukt mycket till sommaren!  



Idag är det tisdag och den här dagen har bestått av rep från nio till halv tolv,sedan kl 13 var vi på kvarnen och kikade på tavlor sen hade vi matte kl3.
 Imorgon har jag en dryg och lång dag framför mig. med körtimmar, rep mer eos och engelska och rep och ihopställning och sen uppträder vi sju. Det tar emot att säga det med countrytemat som vi så mkt såg iframemot för flera veckor sedan ska bara bli skönt att få överstökat nu och känns inte alls kul att genomföra ens.
men nu är det som det är och snart är det sista april också, nya tag, det skabli mysigt! puss påer

Time will fly away with me if truth won't stop and let me see


Idag är det måndag och jag har varit ledig hela dagen. Har ändå varit in och repat än en timme eftersom vårat musikcafé är på onsdag. (kl 19 på verkstäderna) Får se hur det går för min del alltså, min jäkla pollen (elr omdet är plus tilloch med en förkylning)gör det intesärskilt lätt för mig att sjunga men jag tar inte ut något iförskott utan vi får väl se hur det blir då, två dagar kvar så pepp.

annars händer det så mycket nu, och jag känner mig så jävla trött och ledsen, och arg på så mycket. jag förstår inte att vissa saker händer, sådant som varit självklart i snart 17år som nu hänger på sådana små skitgrejer och jag förstår inte hur livet kan varaså skört, hur hela världen kan se så grå ut på grund avså små skitsaker.  

dessutom önskar jag att jag slapp bära på så många möjligheter. det känns som att jag hela tiden står inför val jag egentligen är för liten både till erfarenheter och människa för att kunna ta beslut om samtidigt som jag ibland bara känner panikångest över att jag står helt utan valmöjligheter alls, med depressionskänslor över att allt är försent.
dessutom behöver jag förändring och en ersättning elr lagning av all saknad som finns inuti mig.                                                                                                                                                                     

Tillbaks på blogg igen

Som ni ser tänker jag börja skriva på bloggen igen istället för blogspot. Kommer fortfarande inte ta bort någon sida så det är fritt fram för demsom vill att läsa tidigare inlägg på juliakring.blogspot.com och vill ni läsa ännu äldre inlägg så finns dem på den här sidan lite längre ner.
Har inte skrivit på ett tag nu så ni ska få en uppdatering på vad jag gjort sedan påskhelgen och vadsom kommer .

På söndagnatt kom hjärtat mitt hem från thailand, runt tre på natten någongång kom han nerkrypandes i min säng, så självklart vaknade jag lycklig och låg vaken många timmar innan jag kunde somna om en stund igen.
på måndagen var vi hemma och myste, likaså tisdagen. på onsdagen åkte vi hem till trönö och badade med de två busfrönen och sedan fikade vi och sov alla fyra kvar i trönö. på torsdagen gick vi upp och åt frukost sedan kröp vi upp i soffan någon timmeoch sedan åkte vi hem.

på fredagen var det fest, vi var ensam hemma så började här och sedan mellanlandade vi fem minuter på mcdonk för att kissa och köpa med oss mat för att sedan fortsätta ut mot mohed. där fortsatte festen och sedan kom älskling och hämtade oss vid två. då svängde han in och köpte bröd till mig på statoil så vi kunde fika när vi kom hem (som vanligt är jag alltid hungrig och sugen på frukost, oavsett tid på dagen;)) sedan var vi full bil från stan fullt hus och liv hemma, men somnade iaf gott med frukost i magen och i min älsklings famn.

på lördagen var vi hemma och söndag likaså, på måndagen var jag ledig, låg ute i solen och sedan städade jag tvättade och lagade mat.

på tisdagen hade vi knappt några lektioner  och inte heller på onsdagen. men på kvällen på onsdagen var jag och ronja på tvåornas uppspelning i aulan, musikalerna dom satt ihop.
på tordagen slutade vi tjugo över nio efter nationelt prov i eng. sedan repade vi.

på fredagen slutade vi tio, repade & sedan åkte jag och ronja till gävle. fikade och kikade i affärer. på fredag kväll sen kom daniel och sov med mig efter att haft nå avslutningsgrej med ngra fr jobbet och på lördagen låg vi ute i solen hela dagen och på kvällen grillade vi hamburgare nere på bryggan. det var allt, idaghar jag hållt mig inne på grund av att jag svider och för att det blåser. imorgon är jag ledig så då blir det in för rep en sväng sen får vi se.

RSS 2.0