Söndagsångesten

japp,den är tillbaka på besök. som vanligt, varje jävla söndag.
vet att jag har varit dålig med bloggandet den senaste tiden, men orkar inte ens med mig själv så känner inte då att bloggen blir första prioriteringen direkt, dessutom vill ni inte läsa mina extremgnällinlägg heller så se det som att jag gör er en tjänst .höhö


rep på teatern, ettorna sjunger körlåt
i onsdags hade vi tre konserter på teatern ! två på dagen, en gratis allmän på kvällen. vilket var mysigt och kul.
tyvärr hade vi töntifiwereaboy låten, men lärarna bestämmer och tydligen tror dom att niorna gillar igenkända låtar som låter annorlunda mot för hur dom ska. haha, men vi var bara glada för att vi fick vara med, alla tre konserter dessutom. det var jättekul. nu blir teaterproduktion nästa, vilket ska bli mindre kul. om vi inte räknar med lucian som däremot ska bli kuul :D






sötungen!!blir så stolt över att ronja är med i år!och hon skulle ha blivit lucia!!!

annars , helgen har sett ut så här, cillan kom hem på fredagen. kollade på idol och dog lycklig över att mariette fick åka och inte calle, insatt jag vet. på lördagen kollade jag på lucian på ecenter, tyvärr blev inte ronja lucia men jag grät ändå lyckotårar för att det var så fint. haha sen åkte vi till växbo och sjöng. på kvällen var jagoch cillan niklas mfl ut. jag skrattade mig igenom den kvällen iaf, många saker hade kunnat varit bättre, men jag hade trots det väldigt roligt. älskar spontankvällar. idag sjöng vi i växbo igen. sen fick jag donkenmat av pappa, sen tog vi en snabbrunda på stan, värdelöst! sen hälsa vi på mamsen och cillan. nuu , blir det paradise, underbart program,verkligen. .!!!!!!!!!!!!!! hejs

starts with goodbye

en mängd av allt som hänt de senaste dagarna, veckorna, månaderna, ibland åren. känslan av att inte kunna kontrollera sig själv, när man som mest vill och behöver, inte kan få ut någonting alls. det kryper i mig. värker. det växer en ångest. sedan, när det blir för mycket och allting istället kommer samtidigt, blir det om möjligt värre. det känns som att jag ska dö.

den här gången tog det nästan sex månader. Jag har inte gråtit sen jag fick veta då, av någon annan, vad du hade gjort. eller, det var inte då utan först efteråt, när du ljög mig i ansiktet och jag insåg att ingenting skulle bli som förr, som jag grät.
först chocken. sen smärtan. sen konfrontationen. sen lögnerna. timmar av utpressning grin och skrik.
en sanning i timmen, flera lögner i minuten.

ja tror jag var påväg att släppa in dig på ett sätt jag aldrig tidigare med någon gjort . hel. jag kan aldrig bli det. medveten om det trodde jag nog att det här var det närmaste man kunde komma.

det var inte det du gjorde som var värst. utan sättet du ljög på, den natten då ju mer du sa bara förde mig längre bort från dig. jag tog min sista styrka, för ett sista försök. sedan, insikten om att någonting inom mig försvann och känslan av att det inte skulle komma tillbaka på väldigt länge. jag började också förstå att hittar jag det,  kommer det inte längre finnas hos dig, utan hos någon annan.

du är inte den du var och skulle du vara, kan jag iallafall inte längre se dig. för mig finns du inte. kanske kommer du någon gång tillbaka, men då är jag någon annanstans. du sårade mig medan jag älskade dig och fast jag nu fem månader efter för första gången kan grina ur mig en del, har du fortfarande inte lyckas röra vid det du stängde av inom mig. och frågan är, när inte du kan det, vem kan då?

Jag har svårt för älska, svårast har jag för att lita på.  tiden det tar att reparera den del av mig som ändå från början fanns, kommer göra det svårare än vad det redan var. jag klandrar ingen annan än mig själv. det är alltid mina val och jag valde dig. Jag ångrar inte saker jag gör, det skulle göra dom meningslösa. men jag kan inte släppa tanken på att hur man än vrider och vänder, kämpar, står ut, kräver tar och ger, så kommer det alltid att sluta med att man förlorar en bit av sig själv för att sedan aldrig mer få den tillbaka.

when i'm much too far away

Det är något stort fel på mig. känslomässigt rubbad. i obalans. har sagt det förr.
Känslan, ångesten, kryper sig in i mig. men den här gången tänker jag inte släppa in den, inte låta mig trivas i den.
inte just nu, det är inte rätt tid för det.


can you make me work so we can work to work it out ?


when you're standing at a crossroad

there's a choice you gotta make.



åh vad jag saknar dig . vill inge mer nu. blir galen. finner ingen ork, till någonting alls. känner ingenting, känner allt.
jag är rädd för att jag är påväg in i en ny depression.

tro inte att jag sitter och säger själv att jag är sjuk på riktigt. så jälva omogen ärjag inte. ja överdriver. med depression menar jag äcklig jävla svacka.

tänker gå och lägga mig. godnatt

Ud.

hejhoppåsnesnopp. mina blogginlägg pendlar lika mycket som mina personligheter känner jag. är nämligen skitz. och ibland visar det sig lite väl övertydligt här. tanken är att min höga iq ska lyckas dölja detta, men vet inte hur det springer vägen faktiskt. iaf, till saken, uppdatering om helgen.

fredag, var ledig, belle kom kl elva.väldigt väldigt mysigt.MYSTE. sen,danne kom till mig. jag bjöd mamma och honom på fika, juliaäronormaltövertröttsjukdomen och sedan även en gratiskonsert. på kvällen släppte danne av mig ivågbro.städ,MYS, handlade massa gott. film. sen suss där.

lördag
öppethus halv elva. sjöng.träffade folk.åt på amore med linnea och pappa.umgicks med mamma och linnea.kväll,niklas kom.gjorde oss i ordning,åt, åkte till johanna.sen nån lokal.åkte och städade.vart trötta.men somna fyra. kvällen sumeras precis som för niklas, skruvad.sjukt komisk. jag hade kul. idag , nu, mår jag fortfarande dåligt. ska aldrig mer förtära alkohol.


söndag mamma hämtade mig istan åtta. höll på dö.& längtade efter sängen. men nån form av frukost först med mamma och linnea och tro det elr ej men efter massa skratt vaknade jag och ville inte alls gå och lägga mig igen. jag och linnea kollade på filmen jag inte nämner namnet på. jag skäms men jag är beroende nu, och har ångest. var det bästajag sett på såå länge. och nu måste ja se den hundra gånger till. sen spelade vi buzz.sen åkte vi på donken, sen köpte pappa godis till mig!





Här är bilder från i gårkväll, 2 första lånade av niklas :*


hahah,var johanna sliten där ?

nuu har jag hittat världens bästa sida,erl linnea har. så tänker göra te, äta pepparkakor,mysa ner mig i fotöljen och kika på gg. puss påer.
annars, pappa har blivit modern och gett mig ny musikinsperation. glädje

Jag kan inte skilja på

Idag har jag ingen insperation idenna blogg, däremot inträffade någonting väldigt underligt för en stund sen på isabelles bilddagbok. Nu vet ju jag att ni kära läsare precis som jag känner att bdb är ute,och tycker att det enda alternativet i denna datavärld är att följa min blogg. men det får ni inte bara missa, så för att ni ska slippa sänka eran värdighet ska jag visa er här vad jag nyss upptäckte.

Hejhoppla ska vi ta och koppla. UPP oss.
Busan har krypit ner i min säng, hon har visst inte fått sig så mycket sömn i natt. om jagfår säga det själv tror jag muffinssmeten blev för mkt, hon fick sig en sockerchock. hon har ju knappt ätit någe riktig föda idag så att tala. Ikväll vet ni vad vi ska göra då ? myysa. och hör och häpna, ballen ska STÄDA. s .t.ä.d.a . jagvet, vi tror det inte för ens v iser det och när vi ser det tror vi det, på låtsas. HÖHÖ. hon ska hem och äta senare och jag ska uträtta ärenden. d å ska hon tydligen göra det, endast för sin kärlek till mig. är det inte vackert ? jag får sjöar i ögonvrån. undrar om Isabelle är skitz elr omdet helt enkelt finns en annan förklaring till detta inlägg. är under utforskning!

 

skulle faktiskt precis ge mig och trycka på laddaupp knappen, men vet ni vad, en viktig detalj inträffade nyss som måste skrivas lika väl som att tomten måste få fortsätta vara trovärdig för att henns julafton ska få vara meningsfull, och inte bara det, utan för att hela hennes värld annars skulle rasa samman. ingen jultomte, inget liv,den dagen hon upptäcker att jultomten inte är på riktigt, att han intefinns, sjunker isabelle goude ner i kossa-leran, för att aldrig ta sig upp . vart var jag.joo, isabellan toksnarkar. charmigt! kan man göra det medans man är vaken. elr sover hon ?ett mysterium som,som sagt, will löesas. men SLÄPP inga GETTER lösa I grishagen IDAG.eller. inte morgon heller. det kommer. men så gör även lugnare tider, och inte för ens då,inte förens dagen är kommem, grädden ligger på moset, sockret toppar toppen, apan har tagit sig över berget, fiskarna är i skålen, åsnetrynen flyger, nej inte för ens DÅ, drar vi stringen ur röven och skärper till oss! "ha det bra alla pigga och trötta" kramizz

 



Helg

 

Idag var det Luciauttagning. Och ungefär ett år sedan jag sökte. Det var Ronja och jag som bestämde oss för att söka tillsammans, bara för den lilla chansen att vi båda två skulle komma med. Jag hade inte gått dit utan henne. Men jag kom med och inte ronja och det var en sådan hemsk tanke bara så att den hade inte ens vågat slått oss, haha. Jag tappade lusten på en gång men bestämde mig för att göra det iaf, såklart. Händer bara en gång i livet och då tar man den chansen.
Vi boddepå hotell tillsammans en hel vecka, och alla timmar om dygnet vi spenderade i en trång minibuss,på hotellet och runt om i söderhamn, från fem på morgonen till sena nätter, gjorde att vi och tillsammans med våran lussepappa nisse blev som en liten familj. hahhaa! Men nästan så var det, så himla mysigt.
Ja, ska intetjata på mer omdet,ville bara säga att Lucia är den mysigast och finaste tiden, och att jag är så glad för att jag fick vara med , tillsammans med de människorna som var.
Men nu till det viktigaste i det här inlägget, den enda människan jag ville ha vid min sida,
uppleva det här med , var Ronja. Men, nu kom hon med i år istället. Och jag är såå glad och stolt! Men kan inte hjälpa att jag samtidigt blir arg över hur det vart nu,hon kom året efter mig, det känns surt. Men allt har en mening, och ödet ville ha det så här;) haha nej svårt att vara ledsen och glad samtidigt. Men jag kommer vara den som står längst fram och kikar och Ronja kommer vara den finaste av dom allihopa, med den vackraste rösten,och jag hoppas innerligt på att hon får bli lucia. hur som haver kommer jag stå där och gråta floder för min söta lilla vän. haha herregud vad jag skulle bli sentimental. Är något med högtiderna. elr att klockan är tolv och jagtyp har fått en femtedel av min normala sömn den här veckan. Farligt när det spårar ur. Nu avslutar jagdet här inlägget,idag hoppar jag i sängen. inte duschen. med kläderna på och med en lussebulle i handen .för att få in den rätta julkänslan liksom. meen förresten, såg ni vad jag gjorde ? jag är så jävla smart så antar att tjag måste förklara för er för att ni ska fatta varför jag har FET text på vissa ord i en mening där uppe.  en liten gåta. vad tror n idet betyder ? att hon KOM hon elr ... hm nåt annat ? nej nu spyr jag på mig själv.men givll ju inte att ni går miste om mina smarta talanger som jag försöker glänsa med. kanju bli problem det där när det visar sig att dom är FÖR smarta.  en sak till, innan jag går, jag är FETT med LEDIG imorgon. och detinsåg jag lika snabbt som detta, att det är FETT med tråkigt .vad fan ska jag göra imorn ?nej. godnatt,mina ögon har fastnat under pannan. är så trött. hahahh


Dreaming with a broken heart

I dag är det onsdag och vi har haft matte, och sjungit lucialåtar. Vi slutade elva. Vad har jag mer att säga om den här dagen ? varit övertrött. fikat med rorre. mitt hår har bråkat med andra fula hårstrån (nämner av respekt inga namn). haft sånglektion, kl2. Färgat mammas hår och hon mitt. sen klippte hon av mitt hår. sen klippte jag henne. och sen spårade det ur. allt skratt och trams drog ut på tiden och vi orkade inte laga mat. inte pappa heller. så vi åt på amore. pizzaa. Sedan städade jag och gjorde mysigt inne hos mig. nu tänker jag sussilussa. natti med er.

Jag vill ha en rolig helg. Och jag vill att du kommer hem cecilia.  eller, jag vill vara hos Dig.
Sen vill jag att vissa andra går och försvinner. jag har ångest. och jag har insett en sak, mitt i allt annat. Jag tänker att det kommer lösa sig och det gör att jag nu sabbar det så himla mycket så att det sen inte kommer finnas något att lösa ens. med andra ord har jag inget liv.

avslutar detta inlägg med melissas fina ord,  man väcker en ångest när man släcker en annan.


Viscafe



Varsegod, ronja har halsfluss, jag kan inte sjunga, visor är blä men ändå, för att ni älskar oss och vi er,och kärlek har jag fått lära mig kära läsare, handlar om att ge och ta. så här ger jag iaf ,ödmjuk som jag är, er en del av något ni inte är en del av, eftersom ni inte kommer och kollar på oss.och jag vet ju att ni innerst inne vill, så gör er tjänsten, titta lyssna och njut, gärna extra mycket över att niklas lyckats fått oss uppoch ner.  (förrsten kan ni ju gå in och kolla på min kära bögväns blogg, tittaaa så sött han skrivit om oss ;) (A)och självklart börja följa hans blogg, han har ju inte redan så jäävla många läsare menar jag! meen ,vad gör man som sagt inte, jag bara ger och ger jag, för kärleken. jag är en kärleksfull människa. förresten.liksom. http://niklazarleryd.blogg.se/2009/november/viscafe.html )
Nej,jag sover för lite, och som ni märker har jag fortfarande inte lyckats hoppa i duschen. hoppa, I duschen, fattar ni ? jag står och hoppar med kläderna på, iduschen, bara för att. inte för att jag sa från början att jag hoppade med kläderna, men för att vara lite extra dramatisk liksom. neeeeej, gere . jag gick på gymnasiet. elr hur var det? godnatt

Bring it back


Om ni visste vad jag skulle kunna göra nu, bara för att få tillbaka värmen, kreta. Bara sommaren framförallt!
Så äckligt less på detta regn. Iaf har det varit en helt okej dag i skolan. vi har varit så trötta så har mest skrattat bort lektionerna.  Efter skolan fick jag godis och amorepizza, sedan satte vi oss och kikade på PH och drack te. sen gjorde vi kaffe och pluggade. välbehövigt. och dagarna och veckorna går så mycket lättare, till och med pluggandet, med mys och sällskap. tack för att du finns busen!

 

Nu ska jag skynda mig att duscha så jag får göra klart läxorna,för att sen äntligen, få hoppa isäng. Imorgon hoppas jag på skön dag. slutar trots allt elva, förutom sånglektionen jag har inlagt kl 2. puss på det


take it from my hands

'Cause I can't do this on my own.
I'm letting go, so give me one more chance
. Save me from this road I'm on '


Idag är det måndag. blandade känslor.
verkligen. har kaos i huvudet.
måste ta tag i läxor, sång ,matte, konserter, låtar vi kmr sjungaa på fritiden, boken.
måste överleva den här veckan.
Vänja mig vid att helgen redan är slut.
Vill ha min och cillans hemlis;) nu. måste acceptera att det är evigheters månader dit?
Saknar.
Älskar.
Avskyr.
Men mest saknar. och mest cecilia.
efter det saknar jag allt jag inte saknar.
Och efter det, saknar jag händelser.
saknar saker som inte har hänt, saker som borde hända,saker jag vill ska hända.

Nu börjar det spåra, så tänker avrunda med att säga att jag inte trodde jag skulle överleva den här dagen, det spöregnade och jag var tokarg i morse. Men vart en skrattdag, töntade mig i princip igenomden tack vare att Belle räddade dagen med ett sms när jag var på väg in till skolan, där hon skrev att hon skulle gå och handla grädde och talade även om för mig att vi skulle äta våfflor och kinderchoklad. så det gjorde vi. och kollade på kattbreven ;;) och drack kaffe,tände ljus (vi börjar bli hejjare på det där med romantik), kollade på paradise hotel (sjukt???) och pratade gojja. nu blir det sängen. godnatt på er.



Förresten har jag inga bilder, ska skräpa mig.funderar på att införskaffa en kamera, men har inte funderar klart över det än, vi får se. iaf ,till saken, jag slänger istället upp en varsinbild på mig och niklas. han säger att han är så jäävla vig, men då säger jag, jag är nog precis lika vig. och här har ni bildbevis. kolla själv, med  EGNA ÖGON,stor skillnad ?allvarligt ...




ja, nöjd är jag som ni ser också.  tack det var allt,avslutar nu detta inlägg och där får du niklas för att du tror du är bäst heela tiden, vissa saker här i världen, klarar faktiskt andra människor av,så himla mycket galantare än dig. men är lugnt ,pinsamt för dig, när alla andra ser sanningen, men då ska du veta att jag finns därvid din sida, för trots allt, är du min vän och jag älskar dig. nej nu var det faktiskt enöff för detta inlägg. haha gris, fattar ni ?HAHAHA , herregud,jag behöver sova. bevare mig väl, sov gott. hola hola.

måste bara säga EN sak till, visst är det en fascinerande övergång jag lyckades med i det här inlägget? måste bara själv få påstå ,med tanke på att jag pratar med mig själv (ni svarar ju uppenbarligen inte, JÄVLIGt dåliga på det där med att kommentera omja får sägam in åsikt) att, ja det var vackert.

Kort men lång

uppdatering!! på grund av att det var ett tag sen jag skrev ;) SORRY (och detta var en speciellt ägnad ursäkt till cecilia och belle som tar hårdast elr kanske dom enda egentligen, som tar hårt på att jag slarvar med uppdateringen ;))

I fredags åkte jag till sthlm . som tur är fick jag även den här gången sällskap på bussen. när vi kom fram mötte vi upp peter och cecilia. var så himla kul att få träffa dom båda igen! efter en stund sa jag och cillan hej då till dom och gick och handlade mat och en massa massa annat gott. vi åkte hem till hennes fina lägenhet, som låg centralt och bra, och hade blivit så himla mysig. åh, vart kär! vi åt pizza och massa, gjorde te och satt uppe och pratade länge. kan grina när jag tänker på hur jag kände, lättnaden över att äntligen få komma dit, till hennes egna,nya hem, få bara vara med henne. så sjukt hur mycket jag älskar min syster. gör ont i mig.



(Hittade en gammal bild från 07 föresten, fina unge.)

Går vidare, Lördagen bestod av god frukost och sedan hoppade vi i kläderna och begav oss mot plattan. vi tog en fika med magnus och peter, pratade skit i några timmar. Sedan skyndade vi hem igen, fixade till oss lite grann, gjorde i ordning mat och en drink. Sen vart det fest. Fick träffa alla cillans klasskompisar (igen) och några nya ansikten. Lyckad kväll måste jag säga.

Fredrik sov kvar, så han stod för diskandet och maten på söndagen, uppskattat. Vid fyra sa vi hej då till honom och åkte in för ytterligare en fika. vid sextiden följde dem med oss till bussen och jag och magnus åkte hem. var med en stor klump i magen och tårar i ögonen jag sa hej då till min cill! kan inte fatta hur det kan vara så jobbigt.
Jag ska avrunda det här dryga inlägget nu. Tack för en underbar helg iaf, jag hoppas det kommer fler inom en väldigt snar framtid.
känner vi varelsen i mitten?haha så nöjd


Bjuss

Ja, känns som att du får lov att bjuda på den här bilden bellebop. HAHA, är hon inte läcker så säg?




Det finns alltid tid

Idag har varit en skrattdag. Trodde inte jag skulle ta mig upp imorse men resulterade i att tröttheten slog över. Dagen har bestått av flams. Men även det ,är ett mkt brasätt att ta sig genom en dag på. Har knappt gjort något, och vi slapp tkn så slutade egentligen elva. skönt. var hemma vid halv tre iaf. Vid fem ringde busan och frågade om jag ville komma på ff. klart jag ville,så jag hoppade i uggsen och begav mig bums .
Vi tände ljus och satt på altanen,  hämtade filtar och drack te. Sedan gjorde vi muffinsmet och värmde saft. värsta fikat ? sedan kollade vi på tv och gick ut med hunden. åkte hem vid halv tio. puss på höstdagar. men vi har bestämt oss för att hösten är slut nu. och det tycker vi är sorgligt. Jag ska slänga upp lite höstbilder från tidigare höstar som ett avslut på den här i bloggen,haha men det får bli sen. Nu måste jag duscha så att jag kan gå och lägga mig snart.
imorgon vet jag inte alls vad det kommer bli för en dag,förmodligen en pissdag. vi får se vad jag är på för humör. kanske helt enkelt skiter i hela jävla dan. fast först på morgonen ska jag säga farväl till goBert på tkn. är också sorgligt ;) nej nu ger jag mig, längtar iaf tills jag ska få träffa cillen. det gör allt!!!!! Puss godnatt

 

 

 


Viskonsert och onsdag

Idag har jag haft en väldigt mysig dag.
Vi började med jullåtarna på kören, och sedan repade vi, slutar ju elva på onsdagar och det älskar jag!
Hade sånglektion kl 2 och då gick vi också bara igenom låtarna. Sedan var jag och ronja kvar på skolan,
vi gick ner och köpte mat på stan och tog med oss upp till skolan. Vid fem när det började bli mörkt var det  riktigt mysigt när bildarna gick omkring och pyntade och vi sjöng igenom låtar och gjorde oss i ordning. tkr om vårat dhus, speciellt på kvällarna! Bildarna i våran klass hade målat träd på fönstret, fixat belysning och tänt massa ljus och gjort dukar, vart jättefint. Sedan när själva konserten började klockan sju, elr cafèet, så började det snöa.
Ja ni fattar, var jättemysigt. Det enda minuset är (också hur less jag är på ) att jag aldrig kan bli nöjd med min egna insats. haha orkar inte gnälla men skulle vara skönt om något gick precis som man ville någon gång iaf. Kan det ha och göra med att jag inte tycker att jag är tillräckligt bra öht? är bara det att man åtminstonde tkr det kan gå lika 'bra' som när man repar. skitsamma som sagt, väldigt mysig dag, puss på min sötklass och alla andra mysungar.


Nu måste jag sätta mig med matten och tkuppsattsen som ska in imorgon, sedan bums i säng.
och jag skaa, inom en snar framtid lägga ut lite nya klipp! (och roligare bilder ) hejs .

Mys

 

Idag hade vi svenska, och då fick vi sittanere i datasalen i dhuset. Sen till min stora lycka gick vi bara igenom caféet till imorgon . och tydligen får jag inte betyg om jag inte sjunger, mindre goda nyheter. vägra klämma fram det lite tidigare?  jag skulle sjungit en låt med ronja som nu har halsfluss. mitt fel ?tydligen. hoppas hon blir frisk så jag slipper sjugna iaf bara en låt, en låt jag inte ens kaaan.  blä spyr. som tur är känns det inte så viktigt för mig, så kanske gör det inte särskilt mycket. 

iaf, sen , vart det ännu roligare, för det visade sig att tea/ku var inställd, fyra timmar ? slutade helt plötsligt elva och inte fyra. så ronja och jag satt och myste i cafeterian sen gick jag och handlade, efter det åkte jag hem. sen hoppade jag i uggsen och begav mig mot mysigare kvarter för superdupermys.ljus och godis, kakor, julmust och eva & adam avsnitt . kan det bli bättre ? haha nej puss på det. nu måstejag avslutadet här. kl är redan alldeles för mkt och jag måste ta ett beslut om vad som ska prioriteras, skämma ut sig inför lite folk imorgon pga av en töntlåt jag inte kan, elr ig i matte ? hm. svår fråga det där. jag vill sova, verkligen, hur mkt som hellst, så kanske blir det inget av dem, utan nattinatti. nej, nu är jag dryg. måste sluta har jag sagt. hej då.


Upp och ner, ner och upp


Nu vet jag hur min plan får bli , synd att jag inte kan ägna tankar och riktiga planer.
som, vad gör jag med livet efter skolan?


Jag har kommit underfund med två saker den här dagen. Jag är rädd för att planera, rädd för framtiden, rädd för förhoppningar. på grund av den enkla anledningen att allt kan vara meningslöst.

Ibland tror jag att jag ska dö, bara för att jag inte passar in någonstans.

Det andra var att jag har raderat dig förtillfället. Jag spyr på att jag försöker bry mig mer än vad jag gör , bara för att jag är så oerhört uttråkad i den här staden för till fället. Som jag har sagt förut ligger det hos dig, jag tar inga initiativ.Har aldrig gjort, gör inte, kommer aldrig göra. Men jag måste säga att pågrund av min känslomässiga obalans just nu skulle jag kunna göra undantag. skulle kunna. men tänker inte.



Måndag

 

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering i helgen (extra mycket till belle som mår väääldigt dåligt när hon märker att jag inte bloggar ;))

Iaf, så har helgen varit mycket lugn. Men rätt mysig. På lördagen kom bellebus hit med tiobussen. Vi gjorde tee och kikade på en ny wallanderfilm, sedan gjorde vi varm oboy och åt daimtårta med grädde (åååh finns det något godare, helt seriöst? jag har fått begär) . Mycket mysigt hade vi iaf, sedan åkte hon hem. vilket var ett stort misstag från bådas sida. haha, usch vad tråkgit jag (vi )fick. Men niklas kom förbi en snabbis, lika så danne och uträttade ärenden ;) sedan kom dom med förslag men ingen av deras dög för mig, Så jag bestämde mig för att mysa ner mig för mig själv ist ;) av någon anleding lät det där helt fel, med det ignorerar vi och så avslutar jag det här inlägget med att jag hoppas den här veckan går fort! hejs


påminn mig förresten om jag glömmer bort det, att lägga in ett nytt videoklipp nu iveckan!  ska bli bättre på det.


Du glömde fråga mig


Jag börjar finna mig i melissas nya skiva. trots besvikelsen över hennes skrivkramp hon verka ha. Men efter ett sådant förstaalbum, med rad efter rad i varenda låt som var så fint skrivet så att man grät, antar jag att det är svårt att komma med någonting ännu bättre. Men jag kan inte komma ifrån att jag saknar hur hon kunde sätta ord på mina känslor.

Idag har varit en förvånandsvärt bra skoldag för att vara en lång dryg torsdag. Matte, sen hade vi ny lärare så samhällen (trots att de var dubbellektion) var slapp, plus att vi fick gå och köpa fika:)! Sedan hade vi hål från elva till halv två och jag och ronja bestämde oss för att vägra gå ut på hela dagen i det här vädret. så istället myste vi ner oss i cafeterian,köpte varm oboy och jag satte även i gång med pluggandet och trots carros dryghumör (:*) fick jag en del gjort. Sedan hade jag tk, tack och lov film, genomgång, lite skrivande sen fick vi sluta en hel timme tidigare. uppskattat då vi har prov imorgon.... så pluggat, elr försökt, i sådär två timmar när jag kom hem så nu blire snabbdusch och sen hopp isäng. godnatthejs.



GLAD:D





Suuur?













Första bilden är på Rorreshakira idag när hon dricker sin oboy dårrå. De tre sista är från våran Ku/tea i tisdags. Medan de andra i klassen (som t.ex alex & johan i bakrunden där;)) byggde scen, myste vi. Och johanna tog för sig av min mössa.. !!

Och helt plötsligt blev det tyst

Det här är fel. Och det kryper i mig. Befinnandet gör mig galen, och saknaden. Och varjegång jag hör om saker som händer i ditt liv, som jag missar, gör det ont i mig. Lika ont gör det alla de gånger jag nu inte har någon aning. Jag blir arg. när jag borde vara glad. och det gör mig ännu argare. men mest ledsen. jag blir besviken på hur jag känner. jag borde vara glad mycket oftare för din skull.
Inte arg över att jag är låst .och kvar. här.
arg över att det inte är mina val, arg över att jag inte kan grina. arg över att jag bara måste leva med det, över att det är allt jag gör, sitter fast, och lever genom att andra lyckas när jag själv inte gör det. arg över att jag saknar dig så att det gör ont. arg över att du inte förstår det som är så påtagligt för oss andra. jag är arg och jag är rädd för allt som kan hända dig då jag inte kommer kunna finnas där. arg för att jag inte når dig. det blir värre med tiden, och jag hatar när det vänder efter jul, hatar de äckliga långa månaderna i väntan på sommaren. jag vågar inte ens tänka på hur jag kommer må då.
Jag tröstar mig med att tackvare att du är lycklig, tar jag mig upp på morgonen, tar bussen kl 7 varje morgon och går på alla lektioner, dag ut och dag in. vecka efter vecka.Från förra årets bergochdalbana, är det framsteg.

Deep down

(haha, jag älskar den här bilden på belle :*)

Tudels. Idag har varit en riktigt skön dag i skolan. Hade matte en timme på morgonen, sen fick vi lyssna på alla sångare från 1an 2an & 3an när dom sjöng, plus att jag själv sjöng en egen låt, och en tillsammans med ronja. Var kul att få höra alla och att vissa faktiskt fick mig att (hör och häpna) fälla någon tår. Mycket fint var det!
slutade iaf elva, sen hade jag sånglektion tjugo minuter. sedan vid två mötte jag upp belle och vi köpte daimtårta ,grädde, kinder , pizza.. och dricka :) sen åkte vi hem till belle en sväng och sen vidare hem till mig . Kollade på män som hatar kvinnor och myste . Lämnade av henne nu med halv tio bussen .Nu känner jag att jag genast skulle behöva hoppa i säng. har ingen aning om hur jag ska överleva morgondagen. är så sjukt trött. plus två prov på fredag och jag harinte öppnat boken än ens . nej godnatt med er :*

 

 

 

Det är jobbigt för många, men jag kommer alltid tycka att det är jobbigast för mig.
Det är alltid dina val, hur du än vrider och vänder på det. Jag finner mig bara i det, i allt.


Nuurrrå

Kan dagarna gå lite fortfare kanske ?
Tack och lov har det här varit en bra dag.
Har bara haft en engelska med massa oseriöst prat, ensemble med bara fem sångare och jamina, tea och ku med bara lite genomgång och uppställning av scenen osv. Men ändå, tog hela dagen, fyra slutade vi. Men hände rätt mkt kul idag så gick fortare än vad en tisdag brukar göra.

annars ?Kom hem och var less .
less på töntigt tjaffs, less på egoism, less på prioritering av pojkvänner hela tiden.
vart där, och jag kommer aldrig bli sån. Ni har dom inte hela livet. hur kär ni än är nu, om ni ens är det:)!
annars2, nuu ska jag baka annanaspaj, (hur nu det ska gå) seen ska jag skriva matteläxan (huur nu det ska gå när jag tappat bort den) Heejs!

Snurr i huvudet?

Åååh,är så mkt nu. blir less!!!!
Och det är bara måndag. och det är bara första veckan av sju kvar  till lovet. Men jag ska orka nu, höstterminen går ändå fort och är mycket mysigare än all snöblask och allt som kommer i långa månader efter jul.

-Matteläxan ska in på onsdag(han ringde hem pga av jag inte lämna in den förra veckan, jävla surgubbe ;O)
-Jag måste lära mig låten jag ska sjunga upp inför alla på onsdag
-prov i Tk på fredag, & Prov i Engelska
-Prov i musikteori, nästa måndag typ?
-Viskonsert nästa onsdag
-Tean börjar, vi måste börja sätta teatern
-Om tre veckor(onsdag) är det tre konserter vi börjar repa inför d imorn.
- Sedan börjar Lucian, rep för skola ,rep för Kröningen.
-Idrotten som ska tas igen, och den egna lektionen som alla måste göra.
-Muntligt i engelska
-två bokrescensioner
-I helgen ska jag hjälpa cissi flytta
-Inlämning i Tkn nästa vecka
-Inlämning plus redovisning i sve& samhäll

jaaa, nu orkar ja inte tänka på fler. men ni ser ju, är drygt mkt i skallen.
Iaf så har jag städat undan här nu och tänker mysa ner mej med lite film.
Sen blir det tidig kväll för mig .ser inte bättre ut och orkar inte klaga heller, är fortfarande trött efter tappade timmar från helgens bravader.  Imorgon är en jobbig dag för mig .Jag hatar tisdagar. hatar TEAn! Neej nu ska jag sluta gnälla igen. hörs hejs.

Halloween


Haha det spårade ur lite där under kvällen. Rosa presentsnören, jag vet inte;)








hahah, towe tar på karls kuk ;;;) och den där vänstra bilden vet jag att vi knäppte för att jag skulle minnas hur bra det var att dom höll med mig om någonting som vi tyckte var sjukt kul om nån/några personer? elr nåt? någon som vet vad det var?haha för det misslyckades jag med däremot, själva poängen. somvanligt kanskee !


Hahha, och dom där bilderna är på oscar , tror jag. bytte han om förresten ? rosa kostym och guldhatt..hahaha, ja ni ser,  jag påminns iaf om hur kul jag hade.









Slänger upp lite bilder från lördags.
Det var fest och först var vi hos belle. Sen begav sig lina och belle till Söderala och vi andra till Norrbergslokalen. Om jag inte minns fel var vi kvar till halv ett sedan var vi några stycken som drog oss in till stan, vi käkade och sen hade vi någon slags efterfest inne i stan. haha jag måste säga att det var skitkul hemma hos belle,skitkul på lokalfesten och skitkul på efterfesten. hela min kväll var skitkul. Tror inte jag skrattat så mycket när jag vart ut någon gång som den här, skrattade nästan mig igenom hela kvällen, det var så mkt som var så sjukt roligt. och det började redan med belles lösisar vid tre på eftermiddagen. ja vilken kväll ,tackar iaf för den och hoppas att det blir fler fulländade kvällar i fortsättningen.












(endast för att belle är skitsnygg på den här bilden <3)

Söndagsångesten är tillbaka gånger hundra

Idag är jag less.
Lovet är slut,och det ger mig panikkänslor.
Jag orkar inte med skolan. Men jag tänker göra det ändå, och gå på alla de där fittlektionerna, BARA för att det BARA är sju veckor kvar till jullov. Och Jullovet är rätt långt iår. tackochlov för det. Sju veckor är ingenting, tänker ja iaf intala mig. Man får göra kvällar och helger minnesvärda, så går tiden ännu fortare och veckorna lättare. syynd bara att jag har jättetofflar till vänner, men puss på er ändå :*

annars, slänger upp en sammanfattning om gårdagen om en liten stund!
annars2, den lilla fågeln fick rätt, och nog plussades min kväll yttligare igår av att jag fick höra detta.
Var förvånandsvärt många som var med på skadeglädjen, härligt att se.  Det där förtjänade ni, att bli behandlad som dom patetiska människorna ni faktiskt är :)

















O
ch jag håller på att längta ihjäl mig till lucia. tro det elr ej, men jag älskar lucialåtarna ,alla fina stämmor , och jag tkr det är så himla mysigt med alla ljusen. Det här året blir det ingen Söderhamnslucia däremot ju, men det ska bli skönt. Jag är glad att jag gjorde det men skulle inte vilja göra det igen. Iår ska jag stå bakom de sju fina tjejerna, och sjunga tsm med mina andra estetare, lite mer diskret och lite mindre pressat än förra året.

RSS 2.0