Head over feet

hejsanhoppan karlsson.
nej jag skoja bara. jag tänker säga något skitdrygt nu som ja säger varenda vecka, att den här veckan har gåt skitsnabbt , men faktiskt den har typ varit den snabbaste i mitt liv. hahha, jag fattar inte att det är torsdag. helt sjukt ! men kan ha att göra med att hela måndagen gick åt till att repa och hela tisdagen och onsdagen  har spenderats med att göra saker man inte gör vanliga skoldagar.
Idag åkte jag hem kl tolv (slutade elva) och meningen var att ja skulle sova en timme men jag sov visst fyra timmar .jag vaknade av att ja hade drömt om att jag fick en semla, sedan gick jag ut i köket så hade mamma köpt en till mig, tjock som jag är vart jag ju jätteglad. HÖHÖ. plus en marabou choklad kaka, fast den hade ja bett om tidigare. sedan åt vi kyckling och inte för ens efter det vid sex, satt jag igång med pluggningen. och imorgon åker jag och min skrutta till sthlm och jag har inte ens packat än. får se hur de går med det.


igår iaf, var vi i bergvik och uppträdde och sedan var vi på verkstäderna för norrtull. sedan myste vi bara  i flera timmar. vi sov i sofforna ,beställde dit pizza och sjöng. dom flesta åkte hem emellan så detgjorde att vi hade det lugnt och skönt dessutom. förutom då vi var tvungen att somna till trummor och elgitarr solon. sedan gjorde vi oss i ordning för femte och sista föreställningen. och bra gick det , det var skitmycket folk där, och jag är nöjd med våran klass och med att ja åtminstoden fick avsluta min sista gång med samson då det inte blev fel ;) fast det blev det inte tidigare under dagen heller. men igen, bra avslutning. jaja, vid nio på kvällen var vi uppe på skolan och lastade in alla grejer och sen var det roliga slut.vid sista applåderna fick vi en varsin ros av jamina, hon är för go! Det har verkligen varit roliga dagar trots allt slit både fysiskt och psykiskt. det var det värt och jag måste säga att jag är väldigt glad över vilken toppenklass och underbara lärare vi har. puss på er!!


Jamina myser i sin bert karlsson outfit !! ;) den andra bilden är på jamina och johanna på väg från bergvik och vidare mot donken.


















avslutar med ,denna gång, både ronja och johanna i våran snöhög. den växer visst mer och mer för varje vecka. HÄFTIGT eller hur.....



tänkte även göra premiär för en ny snöhög på våran parkering.
och nej ,roligare liv än så här har man inte ..
































idag

imorse gick vi upp halv sex. tog bussen till min gamla kära vågbroskola. shit vad nostalgiskt och konstigt det kändes. ändå var det bara två och ett halvt år sedan man gick där,men då har jag gått på vågbroskolan i nio år också. men iaf, var blandade känslor. vi hade konsert för niorna, och det gick konstigt nog bra. haha, men jag kan inte sluta reta mej på att vi blir tvingade till att spela teater inför främmande människor (fem jävla konserter) fast vi har valt att gå en musiklinje.jag tycker inte att det är samma sak riktigt. hade vi velat spela teater hade vi väl för fan valt en annan inriktning. typ, teater?
aja, sedan åt vi där, och begav oss mot ljusneskolan och hade ytterligare en show. 
sammanfattninsvis har dagen varit rolig och mysig. men min låt går fortfarande inge vidare och det är ju inte superkul att gå ut och sjunga när man vet hur många fel sätt det kan bli på. t.ex första gången idag så spelade sofia fel och den andra sjöng jag feloch sofia hade notpapprena upp och ner. hahaha, jaja , fick mig ett gott skratt efteråt iaf. och helt ärligt gör det inte så mycket. är liksom inte ' min ' teater i alla fall.

nej, har vart en lång dag idag och morgondagen väntas bli längre , plus att det är en urinvägsinfektion på väg här så jag går och lägger mig nu. men slänger upp några bildern från dagen, natti på er

 
Jag visar upp min charmigaste sida medan johanna och bandet repar  och rorre_shakira92 rockar loss i vågbroaulan ;;





Ove försöker likna en gris och chrille posar ;)






och bästa bilden spar jag till imorgon ;) hejsi!


igår

var det måndag.
jag åkte in till skolan och hade matteprov kl 10. sedan åt vi i kafeterian. (aldrig att ja skulle gå ut i det här vädret) och resten av dagen har vi bara repat inför teaproduktionen. till halv fem höll vi på. ändå tycker jag inte vi fick tillräckligt mkt gjort.



ett kort på all snö utanför fönstret i kafeterian;) och ett kort på ronja när hon åt sin frukost





















Efter skolan följde johannapannan med mig hem. vi sjöng, åkte pulka ,gjorde varm oboy och sedan kröp vi ner i sängen med en film.




haha, den där lilla svarta pricken längstner i backen är johanna ;)






















.

Helg

verkar bara vara jag som tkr veckorna går läskigt forta. men inte klagar jag för det inte,är väldigt skönt bara. vaknade upp förvånandsvärt glad imorse till skillnad från vissa andra :) och fick sovmorgon till nio ,vilket var väldigt uppskattat,kände mig riktigt utvilad för en gångs skull. vi repade en timme efter skolan så jag var hemma vid halvfyra. städade (har verkligen blivit en hejjare på det under de senaste året, mamma tror att det är för att jag börjar bli vuxen, jag tror mer på att de har med min uppgraderade bacillskräck att göra. )och jag och mammsen kollade på lets dance med dannetönten. han har åkt hem och jag har krypit ner med min dator i sängen. och ja tror jag ska sussa fakiskt . resten av helgen tänker jag nog spendera rätt ensam. deprimerande elr inte men ja har mkt framför mig de närmaste två veckorna, så ja skulle behöva all tid som finns till att plugga. ja ska ge mig fan på att faktiskt göra det också, även om ja tänkte lika tidigare idag om att plugga hela denna eftermiddag och kväll oc hdet iaf slutade med att ja inte gjorde ett skit av allt som ska lämnas in, pluggas in och skrivas ut. men imorn då jävlar... hehe. nej nu vart de förmkt här och ögonlocken börjar bli såsiga. hejsi.






Det verkar aldrig sluta snöa och våren känns just nu väldigt långt borta, även om tiden går fort. därför längtar jag så sjukt mkt, mer än någonsin, tillbaks till kreta nu. ge mig sommar , värmen,drinkarna, tunna kläder, solblekt hår, saltvatten, beach volleyboll, strandtennis, god mat, och min sötaste lilla gosyster !!!


torsdag

imorgon är det redan helg, shit. tkr även den här veckan går jävligt fort.
igår var en mysig dag iskolan, vi var där från  åtta til fem. men som sagt, var mest bara mysigt.haha, lvet att det måste låta helt knäpppt men. jag och ronja gick gick nämligen på extra matten fyra till fem. när jag kom hem hann ja bara byta om och äta, sätta mig en snabbis med läxorna och sedan kom danne :)

idag har jag varit på extra matte idag igen. och vanlig matte, åkte hem med tolvbussen. har nu duschat och ätit och vaknade nyss efter att ha sovit 40 min. så nu känner jag mig inte nå piggare utan bara slaktad. men ska avrunda nu,ska in för en fika med peter sen möter ja upp min gulliplutt,blir konsert och sen sover jag borta ikväll. hörs imorgon :*


your winter

kommit fram till att jag inte behöver sova. har druckit en stor kopp kaffe(som jag har längtat heela långa dagen) och huvudvärken försvann på engång. (vet att det inte är bra att de är därför ja har huvudvärk men det skiter väl jag i ) duscha behöver jag däremot fortfarande, så det ska jag se till att göra. sen blire mys.

också måste jag passa på att lägga upp bilderna på sötjohanna.(och min väg;)) ja tror inte man fattar hur mkt snö det är i år , jag gör inte det iaf. sjukt att det är så mkt snö mitt inne i stan också, så här mkt har de nog inte varit på iaf tjugo år ,om vi ska tro min pappa ;)
  


igår var det johannas tur att posera framför våran kära estetsnöhög ute på våran kära estetparkering utanför våran kära estetdörr intill vårt kära estethus. ni capishos?


Takes us back to a time when we didn't care

eyyo.
igår var det måndag. och efter skolan åkte jag med johanna hem till henne. mkt mysigt. bl.a kollade vi på my sisters keeper. fyfan vad hemsk den var. bra så klart.men vi grinade oss igenom filmen. specillet jag bölade som en liten unge. usch ,så jäkla sorlig film. och efteråt var vi helt färdiga, men vi tog en promenad och sen blev det bättre. iaf, i morse vaknade vi kl 7. och från nio till tre har vi haft teatergenrep. så lång dag, men rätt rolig. nu skajag hoppa in i duschen, sen fårvi se vad jag hittar på .antingen vilar jag en stund,så ja kan hitta på ngt sen,elr så blir det tidig kväller.

förövrigt,så är det inte långt kvar nu tills det händer en massa saker. bra saker . och det gör att ,t.ex kliva upp och veta att man har en lång tisdag från åtta till fyra framför sig med en massa spänningshuvudvärk,ett oisolerat rum där ingen håller käften ,  alla spelar olika samtidigt,  pratar när dom inte ska prata, är tyst när dom har sina repliker, trängs ,skriker, gnäller, segar sig,  ja ni fattar ,so on.. i sex timmar i sträck, gör attman utan problem tar sig igenom dagen iaf, och till och med tycker att det känns ganska kul. den här våren kommer gå fort, och det ena roliga efter det andra kommer dyka upp. jag hoppas och tror faktiskt att det börjar bli rätt bra nu. till och med lite för bra. ivilket ifs och är lite skrämmande också. men ja tänker fokusera på att det kommer gå bra, och gör det inte det iaf, så är det ändå förmodligen ingenting jag kan göra så mycket åt.  puss på er


 


 


Alla hjärtans dag

som de flesta kanske redan vet så firar jag aldrig hjärtansdag. jag tycker det är en äcklig töntig och fejkad påhittelse. har aldrig förstått varför man ska behöva vara extra kärleksfull just en speciell dag om året. jag tycker inte om romantik överhuvudtaget, så självklart ligger det mycket idet. men också att ja har svårt för överraskingar ,presenter och speciellt planering. ska det vara kärlek överhuvudtaget (;)) så ska det vara spontant och ärligt, så för mig finns det alltså inget vidrigare än en planerad dag för krav på kärlek och massa jävla gulligull. det spelar ingenroll om jag är singel gift sambo elr tillsammans med någon.
förra året var jag tillsammas med danne vid den här tiden. jag tror inte ens jag var med honom den här dagen då. jag är allergisk mot hjärtansdag och det är ingenting som kommer förändras med tiden och det är inte heller så att jag för någonting i världen skulle känna extra behov av att just idag inte kunna 'sitta hemma 'själv. ja skrattar när jag läser att folk måste åka och umgås med en vän åtminstonde, för att de inte klarar av att sitta ENSAM PÅ ALLA HJÄRTANSDAG. vilken kris.



jaja, trots detta, att jag inte firar dagen på ngt speciellt vis, varje år någon gång under dagen på alla hjärtansdag ligger det en hjärtkartong på våran kudde fylld med geléhjärtan elr ngt annat fint som mamma har lagt dit.
idag fick jag den finaste presenten, en guldkedja, på den hängde det en månadssten , maj månads. en grön. så himla fint. tack och lov för att den var från min mamma bara och ingen annan. hon är den enda personen jag inte tycker det är lika jobbigt att ta emot saker från ;) dessutom fick jag två par jättefina örhängen. sen har vi fikat jättegott idag också, precis som igår.
nu har jag precis duschat och funderar över att ta tag i lite plugg, elr hitta på ngt annat. vi får se. pusshejs


I like to go someday

but not today.

Lördagsinlägg. (blev tydligen inte publicerat så slänger upp det jag skrev igår idag ist.)
Eyyo.
Igår kväll var jag med fjantdaniel. blev en lång kväll, men myspysigt var det. kl åtta var jag hos mamsen i morse. vid tolv handlade vi med pappa sen åkte vi och åt på thaien. när vi kom hem plockade mamma och jag in all mat , men ingenting fick plats så det slutade med att vi började städa kylskåpet.när vi var klara övertalade jag henne att vi skulle rensa ur hela skafferiet också. fyra stora säckar med skräp... varför erkänner man sånt ? att man har nudelpaket och äckliga pulversåser och gammla brödbitar från 2004 i skafferiet. ja som tkr vi städar rätt ofta... hehe. vart iaf jättefint :) sen fikade vi tårta och kaffe med pappa.  ikväll ska jag bara vara hemma. ska äta gott och kolla på melodifestivalen med min kära familj. elr ja .,halva iaf. sen (tro det elr ej) så tänkte jag faktiskt ta tag i pluggningen. har massor att göra. den här veckan kommer bli blä. det känner jag på mig.. usch får ångest när jag tänker på den. och det är helt sant. jag är inte gjord för att gå i skolan, så är det bara.

nej nu vart det mkt iaf. avrundar .vi hörs



heartbeats

Idag ärdet torsdag. om två timamr är dt fredag. vart tog den här veckan vägen? jag var iofs hemma tre dagar,men brukar inte tiden gå saktare när man bara går hemma? skönt iaf.. ja tkr nyss de tvar fredag! och ja har inget emot att åtminstonde de tre närmsta veckorna går lika fort.

idag åkte jag till skolan. känner mig mkt piggare, inte lika snorig och halsen är på bättringsvägen även den.
vi hade resursförst, kl nio matteprov, vilket ja får ig på,det skulle jag kunna sattsa en tusenlapp på. menmen, försökte iaf. elr nej, inte ens det. men sen satt vi iaf i datasalen en timme och sedan slutade vi kl elva! jag och rorre_shakira92 åkte till gävle. det var efterlängtat. jag har skrattat väldigt mkt idag, enda sen åtta i morse, även det var efterlängtat. när jag kom hem städade jag garderoberna och slängde ut lite kläder. känner att det börjar bli trångt, måste säga att det är enda minuset (men ett stort) med att jag flyttade ner i höstas, jag har ingen klägarderob att gå in i längre. men egen ingång och egen toa väger över såklart, trots några damputbrott på garderoberna någon gång iveckan. nej nu äre bara massa svammel. slänger upp ngra bilder , sedan ska jag ställa mig och hoppa iduschen, sedan blire nattinatti.



ronja blev jätteglad när jag ställde mig som en tönt och skulle fotografera all snö, och sprang upp i snöhögen och ville vara med på kort. händer varje dag? efteråt var det mitt fel sen att hennes tygskor blev dyngsura. 
 

men sedan glömde hon snabbt sina problem när hon såg en ny snöhög.
hahHAha.. hur kan man ha så roligt undrar ni nu elr hur? jag tror svaret är att man ska vara rädd om naturen, bry sig om den och beundra den. på så sätt finner man inte bara den sanna glädjen i livet, utan den ultimata.



You can't see my heart

Jag har försökt dela med mig . vissa gånger har jag gjort det ofrivilligt.
men jag vet att den mesta smärtan finns kvar innombords, att inte ens en tredjedel har fått kommit ut. Men det är för att den ska sitta där. för att inga ord iaf gör det förståeligt.
men ja gråter några tårar . inte för sakens skull. utan för smärtan som finns runt omkring allt den åstakommer.
men med dig behövs nästan aldrig några ord. ibland har jag hoppats att de ska ha räckt. ibland har jag inte ens brytt mig. kanske är det avståndet. men jag känner det inte längre. och egentligen harjag väl aldrig ,och kommer aldrig att göra det heller, bara det att det ibland blir det så mycket tydligare än vanligt. och detkommer på en sekund.  
tårar eller inga tårar. det gör lika ont. och jag förstår inte.

min tillit finns inte ens till mig själv. jag vetinte vad jag  ska göra åt saken, men jag klandrar iaf intedig för att jag inte tror. det lilla jag lyckas bygga upp till några få i min omgivning har en ironisk förmåga att försvinna lika snabbt som jag hinner blinka.

I lost my place

even the best fall down sometimes
even the wrong words seem to rhyme
out of the doubt that fills your mind
I somehow find you and I collide






IDag har datorn och matteboken befunnit sig i köket. ihopp om att ljuset skulle pigga upp lusten att plugga lite. började tolv men har fortfarande  bara klarat av ngra tal. det beror mest inte på att jag är trög i hjärnan. kmr en massa saker emellan bara. meddelanden,sms ,telefonsamtal, galna irriterande katter. söta katter, kissnödiga katter, leksugna katter, olydiga katter, bråkiga katter, snöiga katter, gnälliga katter, hungriga katter ( oj vad det låter som att jagt har många katter nu) en trött julia, en less.. ja ni fattar. tänk om min röst fanns så att jag kunde spendera lite tid vid pianot emellan åt istället. det hade hjälpt min stressade hjärna och lugnat ångesten jag har i mig en aning. ingen insperation. blä

I lost myself in me, in us.

Det är för mkt nu. jag vet inte vad jag ska göra. med något. med allt.
den här jävla förkylningen kom väldigt olägligt. har vart hem ma två dagar nu. mest för att jag har föräldrar som fortfarande bestämer över mig. men också för att ja är så stressad att jag inte ens bryr mig längre. det känns som att jag håller på att tappa kontrollen.

det var längesedan jag var så här långt ifrån den människa jag står närmast som nu.
gång på gång blir jag tvungen att påminna mig själv om att det måste få vara villkorslöst.
men det hjälper mig inte komma undan känslan av att bli åtsidosatt, oprioriterad och mer olik dig än vad jag oftare tror att jag är.
jag skulle göra annorlunda. men det kommer ingen få en chans till att tro på. för jag är inte du.

nobody else but me

det spelar ingen roll vad jag skulle säga göra eller skriva ,det finns inte en människa i världen somskulle förstå det här ialla fall. jag står ensam i det och så kommer det att förbli. vilket är en obeskrivlig känsla av panikångest. men att dom få som ens har en aning visar sig förstå minst gör det hela dubbelt så smärtsamt. 






 jag trodde jag nått min botten för den här gången,men tydligen är jag inte ens på väg upp än utan ner.

jag ska låta förkylningen göra sitt,stänga av allt annat ja känner och sen, om några dagar är det lite lättare, om en vecka eller två förhoppningsvis ännu bättre. sedan har jag några saker att se fram emot i vår. så det kommer nog. sakta med säkert.

allt har två sidor, jag rår inte för min ångest och allt runt om kring den men jag borde fortfarande sluta gnälla, världen går inte under och det finns alltid dom som har det sämre. jag får fruktansvärt dåligt samvete när jag är så här äckligt självömkande.
sätter punkt på gnället nu för den här gången. dags att publicera mitt dagsinlägg och gå och lägga mig. godnatt på er


pixie



jag som inte ens tycker om orginalartistens version. men de här, fan vilken bra cover.

Det är helg

och trots förkylningen jag verkar ha åkt på , åtminstonde är den på väg, har väldigt ont i min hals och täppt i näsan och ont i kroppen, så är det här ändå en bra helg. 
igår hade jag niklas cissi och johanna myskväll, med vin & shots ,bubbelbad & bastu, ansiktmasker och hårinpackningar och hela köret här hemma hos mig. mkt mysigt.  dessutom ,det viktigaste av allt, cillan är ju hemma, och stannar till måndag, snacka om lyx.  
jag har fått grina ur mig idag också. väldigt viktigt. jag vet att jag sagt det förr men när min lilla syster mår dåligt gör jag också det, och det hon fick vara med om idag fungerade som att trycka på en knapp för mig. när jag väl grinade gick det inte att sluta, sen var jag som spagetthi. är så glad och lättad för hennes skull så ni kan nog in förstå. nu kan jag slappna av lite för ett tag när jag vet att hon kan det, och det känns väldigt skönt.
Imorse åkte vi in till stan till tio, när vi lämnade av cillan åkte jag och pappsen på tewes och fikade ,frukost och kaffe! sedan hämtade vi upp cillen ,handlade och åkte på amore med chrille och åt ;) sen åkte vi hem och fikade mer, och jag har städat igen! ikväll sattsar vi nog på hemma kväll, var inte tänkt men just nu känns det som det absolut bästa alternativet. massa mys tror jag. slänger upp tre bilder från igår, hejsi.




blä

ja.. vad gör man åt saken...

fyfan vad lessamt allting är.
inte ens självklara saker är som dom borde. jag mår illa

She thought you spoke things you mean




You breathe her air and you leave
You keep your mind on yourself and lie the glass on the shelf

After the heavenly speech your body throws holy heat
The angels sing when our eyes meet It wasn't a lie but it wasn't true
I just wanted to make you feel good
Just wanted you near, I wasn't prepared, I wasn't thinking of you
That you could actually love me
It never should have started





Jag är kär i Gavin degraw. hans röst och hans låtar. och det har jag varit sen jag gick i sexan,sjuan. kärlek vid första ögonkastet ;) jag kommer aldrig byta ut honom. Glass heter den här låten. från hans skiva han släppte tvåtusennio. gå in och lyssna tycker jag.
utan musik överhuvudtaget skulle jag gå under. jag lever till och för den.


Is to know me all wrong





Torsdag idag. gnällig jag vet; men den här veckan går verkligen inte fort. kanske är det för att jag längtar efter min skrutt så mkt som kommer hem imorgon.äntligen. dessutom oroar jag mig jättemkt över alla tågolyckor ,kommer inte kunna slappna av förns hon är hemma! annars, hade två lektioner idag, därför tycker  jag om torsdagar. började nio, slutade elva. mammsen och jag åkte ut på ecenter och handlade leggings och smink och grädde ;) sen åkte vi på donken. lika gott trots informationen jag fick om mcdonaldsmaten tidigare idag! (A)nu har jag duschat ätit varma mackor och ska fortsätta med städningen innan ja kryper ner i sängen.




Take me on a trip



Den här veckan går väl inte riktigt lika fort va? blää. baraa onsdag. så känns det. fredagkväll (då helgen början alltså.. ;)) känns som en evighet bort. som tur är fick jag en dator av pappa i måndags, det gjorde att jag kände för att klara av den här veckan;) så nu har jag rensat min gamla på sånt jag vill ha kvar och överfört den till min nya laptop, och kastat ut min gamla dator:) känns riktigt skönt. en väldigt bra present ,bara så där endå, ibland har man det bra :D annars, hänt något spec den här veckan? nej, inte vad jag kan komma på. men idag har det varit rätt mysigt att vara i skolan iaf. kanske för att jag var kvar så sent, mysigare där på kvällarna ;) nej, nu ska jag slå mig ner framför tvn med halva min familjos. det okända på tvn. om jag tror på 'sånt' elr är en skeptiker kan vi återgå till senare.... Puss

 


RSS 2.0