Äntligen

Tjabbalabbala alla glada fulla och, eller trötta. Har krypit ner i sängen för att sova några timmar(fyra för att vara exakt) och kl tre i natt går vi upp,åker till flygplatsen. Sedan flyger vi till kreta. Saknar redan min älskling,Men självklart ska det bli jätteskönt att åka i väg! Hoppas på bra väder också! Ha det så bra här hemma så hörs vi om en vecka.Natti. / J.

Rorre_Shakira bjuder till

Ni som inte såg vårat musikcaffee som vi hade sist, countryn ska få se ett klipp av mig och ronja , en refräng från låten whiskey lullaby som vi sjöng då. Ove hängde inte med i svängarna där som ni kanske hör ;), men så går det när man har en lärare som vill vara med överallt .


Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Helg redan, så otroligt skönt. 
Men det är mycket nu, och jag kan inte alls slappna av, eller må bra.
Jag förundras hela tiden över min uppfattningsförmåga. Hur saker som egentligen
inte ens borde röra mig gör mig helt slut ,hur jag verkligen känner i varenda
del av mig hur ont så mycket gör. Jag känner mig så jävla känslig och jag hatar det för det
är inte jag.  Är det inte nu jag borde vara glad?


Dessutom saknas en bit av mig,
vilket jag hela tiden påminns om.
Jag har så många fler människor runt mig
nu än vad jag hade förut. ändå känner
jag mig så jävla mycket mer ensam.
Jag kämpar emot två olika tänk,
Det att de man förlorat ska man inte älta, man
ska uppskatta allt annat man fått istället.
Och Det andra, att vi bara lever det här livet en gång,
varje dag händer saker människor och någon gång
kan det även hända oss. Det finns sätt att förlora dig på
som något mänskligt ibland inte styr över, så varför slösa
så många timmar,dagar, veckor och månader
på att vänta på att allt snart kan vara försent.


Ändå, undrar jag hela tiden på om det värsta som skulle kunna hända oss är att vi skulle lära känna varandra på nytt och inse att ingenting finns kvar förutom allt det som tillslut fick oss isär.
kanske är det det som värker. det faktum att jag inte tror på oss längre.


Today är it måndag



Hejhopp. Idag har jag och Rorre_Shakira92 varit i Gävle. Förvånade? nej inte vi heller, ..över att det regnade där men inte hemma.HÖHÖ Åt fikade och kikade iaf, som vanligt;;* fast med det undantaget idag att jag faktiskt skulle handla någonting också.Imorgon är det nationella i matte. blä säger jag för det, dagen är inte jättekort i skolan imorgon heller ,ännu mera blä. nej nu ska jag bege mig, försöka ladda upp mig på youtube så att ni skafå se lite videoklipp på mig och rorre när vi sjunger här på bloggen ;) det ni, snacka om att bjuda till va. haha iaf så verkar youtube vara enda sättet på den här jävla sidan, tacka vet jag facebook ;) (ÅH, fick mail därifrån precis när jag skrev, shit jag har dataspöken!!) nej vi hörs goodie people.

En helg senare

I fredags missade jag sjubussen men åkte ialla fall in för att ha datakunskap. fördrev tiden fram till tolv, då gick jag till mamma också svängde vi upp på mcdonalds och åt och sedan åktevi och köpte blommor, åt en glass och sen åkte vi hem. senare på kvällen efter dannes match kom han hit och myste.

På lördagen skjutsade han ut mig till kyrbyn, vid tio släppte han av mig. Där städade vi, åt lunch fika och middag. hade två möten gick igenom kontogrejer och fick lite pengar osv. sedan kom danne och hämtade mig på kvällen vid halv nio sådär.  Åkte hem till mig, kikade på en skitäcklig film, utan spår ,var den vidrigaste filmen jag sätt på länge och ju räddare jag vart desto mer njöt danne .
kan förresten passa på att säga att nu idag lördagen den 16 maj har jag och min älskling varit tillsammans i sex månader. <3


På söndagen var jag ute i mo igen vid halv elva. Egentligen bara för att någon hade makt att bestämma det för att det var kul om jag var där och höll dem sällskap. iaf så åt vi lunch och fikade, pratade och några spelade fotboll & golf. mamma hämtade mig vid halv fyra och då svängde vi in på mcdonalds och köpte hamburgare & milkshake.
Så där har ni min helg och nu sitter jag här, och väntar på att danne ska bege sig hit. längtar efter honom som en galning fast jag senast såg honom imorse . egentligen borde jag städa men är så grymt trött på det bara efter gårdagens timmar.

I was on shaky land



Tjabbalabbala. Idag hade vi nationella på morgonen och sedan åt vi ,hade kör, musiktimme och sen idrott. På idrotten fick vi gå till forsbacka,till vågbro och sen den vägen till stan. fyfan vad jobbigt det var.. regnade gjorde det också så nu blir jagväl ännu mer förkyld. men ronja var iaf med så så himla tråkigt var det ju iaf självklart inte ;;* nu tänker jag krypa ner i  sängen och kika på tonårsliv (missade i måndags) och sedan sova. bilden om det inte syns allt för bra ska föreställa mig och ronja på studiedagen igävle. jag står med armarna i luften och skriker och ronja springer och skriksjunger fångad av en stormvind med paraplyt framför sig. mkt vackert. hejs :D

120509

hejsvejs.
nu får det bli skärpning, snart gått en till vecka så nu får det bli uppdatering här.
forts. från förra veckan , helgen.


Torsdagen, prov i na :eng. Gick finafirren ,kände mig som en ettåring där men vem vet, med lite tur kanske det gick vägen också ;) sedan slutade vi, och då satt vi och fikade med johan nån timme,gick och åt och sen tog vi tolvbussen till gävle jag och ronja (eller Rorre-Shakira som hon nu mera kallar sig, går vi på gymnsiet elr vad säger ni ?:D ;; tur för henne att det låter så jävla sexigt alltså annars skulle man ju nästan tro att hon var mobbad.....) Där kikade vi iaf runt lite och sedan gick vi och fikade med victor och kalle. vid fem tog vi tåget hem och bjöd i vagnen på ljuv musik , victor satt och spelade gitarr när jag &ronja sjöng, mkt vackert måste jag säga..........!  (bjuder här också på vackert bildspel av Rorre-Shakira her self, varsågoda, för all del....<333  ;;* )


Fredagen, två lektioner, kl tio hade jag sånglektion 40 min, åt, sedan gick vi och köpte kakor och satte osspå en bänk i solen. efter det mötte jag cissi på stationen och sedan dök älskling upp också för att säga hejdå. mkt sött gjort måste jag säga . sedan åkte jag och cill till sthlm. elr ja, började med att vi satte osspå fel buss (frågainte hur man kan göra det i söderhamn då jag tillochmed pinsamt nog frågade ireceptionen vart vi skulle kliva på). aja, med en fjäskig men tallangfull syster lyckades vi få nya biljetter for free och åkt vidare från gävle (dock bara en timme sen ;)) med tåg. mötte upp linnea på stationen, och gick för att handla. hemma i lägenheten tog vi det lugnt, lagade tacos och drack några glas vin bara, och hade programmaraton ,wipeout, ballar av stål osv.




L
ördagen, gick upp i skaplig tid, gick till sickla och kiakde lite där sedan tog vi oss in till stan, gick i affärer till på eftermiddagen. åt på mcdonken (alltid lika efterlängtat ) var väl hemma i lägenheten igen vid fem, då åt vi lite och gjorde oss i ordning, drack gott och begav oss sen till gröna lund runt åtta. där hade jag riktigt kul måste jag säga, för finns det något härligare än att springa omkring och fördriva tiden en kväll hög på adrenalinkickar uppsvingandes i en massa roliga karuseller ? inte ibland ne:D strax efter två var jag i säng!



Söndagen, gick upp i tid igen, begav oss till Nacka forum. kikade i affärer några timmar, sedan åkte vi hem och åt och vid halv sex gick tåget hem , var hemma halv åtta. Älskling mötte upp oss på stationen och sedan åkte vi hem till oss.



 

Så kommer vi till igår&idag .

Igår Måndag var jag  ledig .. var hemma och gjorde ingenting , älskling kom hit efter jobbet .lämnade mig för träningen sin och sedan kom han hit och sov med mig.

Idag Tisdag åkte jag in och hade engelska åtta. sedan var jag ledig fram till elva, och sedan hade jag lunch vid halv tolv, matte tolv och sedan slutade jag kvart i ett.  då var vi på en musikal,vilket jag kan säga att jag hade jävligt kul åt, skrattade mig nog igenom hela timmen av flera olika annledningar , största av dom nog niclas ! sedan åkte jag och ronja upp på mcdonken och pluggade i tre timmar (kanske inte, men en del av tiden iaf..;) fick faktiskt en del gjort) sedan lämnade jag av busen min på resecentrum vid fem'kvaröver och gick ner och mötte cillan ,solade och sedan gick vi på treornas slutproduktion (eriks ) på kvarnen och efter det gick vi ner till stan och satte oss i solen vid ån med en glass. nu är jag hemma och väntar på min söta men ack så griniga pojkvän pga hans match som inte gick som han ville riktigt. hiih synd för han, roligare för mig som får sällskap :*  puss hej

060509


Hej hopp, idag är det onsdag (kväll redan till och med) och det är väldigt skönt. veckorna går sjukt snabbt och nu är det faktiskt inte alls långt kvar till sommarlovet :)

I måndags var jag ju ledig som ni vet, och på måndagkväll ringde eva och sa att vi skulle till gävle dagen efter så gårdagen har spenderats där (väldigt skönt att slippa en lång tisdag i skolan), var och kika på två utställningar och lyssnade på en orkester på konserthuset. Förutom det fick vi i oss frukost på ica lunch på mcdonalds och sen kladdkaka. Jag och ronja hade iallafall kul i gävle men jag tror också vi var dom enda;) men så mycket som jag skrattade igår har jag nog inte gjort på länge och måste då säga att tvärtom vanliga fall en hel del på grund av det tråkiga regnvädret. det ni,men det blir vad man gör det till elr hur;)

Idag har vi bara gått som vanligt .men för ovanlighetens skull gick jag upp redan så jag hann med första lektionen i morse men tyvärr så rök då idrotten sista lektion då ist. men men, smällar man får ta när man är trött, jag tycker jag har gjort framsteg iallafall som tog mig upp redan halv sju imorse;p vi kompenserade självklart frånvaron med att åka (elr vi gick ju faktiskt..)upp till mcdonken för att klämma ioss en hamburgare och en varsin flurry (marängswishen) . vi kunde helt enkelt inte stå ut efter denna längtan som varat sedan lunchen på mcdonalds igår då vi insåg att den dykt upp på menyn. vi vägrade också tro på att no bananas eller grädde skulle ingå utan nyfikenheten tog överhand där. och nu så här i efterhand måste jag nog säga att jag är mest glad över hamburgaren, för den där flurryn var en riktig besvikelse.. men vad gör det, vi hade ju redan innan planerat ut en nödutväg, och vem tycker inte då att det är värsta partybägaren, vi ser fram emot det ögonblicket nu istället (spikat dag och tillfälle redan förstår ni)och lämnar nu den bakom oss tills vidare;; .
nej nu är jag för trött och därmed dryg för mitt eget bästa ,trot elej, ska sova nu:* PUSS

sometimes

Nu har det gått en vecka snart igen, måste börja skärpa mig tror jag. men händer så mycket hela tiden, så internet blir knappast första prioriteringen.

Iaf så hade vi musikcafé i onsdags. Härligt att det kom lite folk och så men min insatts var väl precis som förväntad inte så där jättebra. Men men ingen större katastrof och inte heller något jag kunde göra något åt, men puss påden kvällen iaf, lite kul hade vi allt :)




Sedan vart det torsdag och sista april. Jag gick i skolan först till elva sedan gick jag och ronja ner på stan efter maten och ordnade lite, sedan mötte jag upp belle, gick och handlade och sedan tog vi oss en hamburgare och lite glass på donken. efter det träffade vi på lina och åkte hem till belle och fixade. Sedan var vi några tjejer där och grillade och myste, satt ute på verandan hela kvällen och sedan ramlade det in några fler efter maten. Lite senare på kvällen mellanlandade jag och lina f hos andreas u och sedan bjöd vi in pontus och andreas en sväng och sedan begav vi fyra oss ner mot stan. lite senare mötte jag upp älskling och vi åkte hem och sussade. För min del var kvällen riktigt lyckad, härlig fylla med lagomt många luckor och mycket skratt och mys. och det tackar jag mina pinglor för. (slänger upp lite bilder inästa inlägg)

fredagen bestod mest av återhämtning vilket jag inte vet om det var den bästa med tanke på att den bestod av att befinna sig i solen , men med några ipren ikroppen gick det också. på kvällen grillade vi nere på bryggan, älskling också.

lördagen åkte jag och danne och kikade på fotboll itrönö, innan det åt vi lunch på mcdonken. Efter matchen var vi ut till stugan och kikade lite och sedan åkte vi hem till mig och grillade. riktigt härliga och mysiga kvällar, och dagarna lika så, vädret gör mig överlycklig.

igår städade jag och tvättade och kikade en del på film.

och idag är det måndag , och det förvånar mig faktiskt inte ett dugg att vädret är så här just idag, råkar vara min födelsedag och dem är det alltid så här grått på. jag tror gud vet hur mycket jag hatar födelsedagar ,känner av min ångest och jävlas ännu mer med mig bara för att. men men, lite regn mår iaf inte marken dåligt av. nu skaj ag ta tag i mitt livo hc göra något vettigt, käka och kika på film ;)
förresten är jag ledig på måndagar om jag glömt och sagt det, så jag måste då säga att jag njuter av att slippa skolan en dag som denna :) pusshej .

RSS 2.0