Halloween

Bellebus och jag har städat och tänd massa ljus.
Nu ska jag sminka henne och få henne lite på g, sen kommer resten av mysisarna! Mkt bra.
Ikväll splittrar vi på oss, men är övertygad om att det kommer bli en bra kväll, och inatt ses vi igen.



Nu sätter vi i gång, puss på er:*


Natt

Äntligen åkte Erika ur idol. På tiden, fattar inte vad hon gjorde där från förstabörjan, finns tusentals tjejer som skulle gjort det bättre. Inte ett enda uppträdande var bra och ja kan inte fatta att Jon åkte ur så tidigt när erika inte ens skulle klarat första audition, hon var ju till&med sämre än förra året! Jaja, det var min åsikt.

Det jag egentligen skulle skriva var att en liten fågel viskade något mycket härligt i mitt öra! Och Imorgon ska jag fokusera på min lilla festbubbla jag kommer befinna migi, men på söndag när jag vaknar hoppas jag på att få höra att detta inträffar, jag kommer då få mig ett riktigt gott skratt för att folk i den här staden fortfarande lyckas roa mig med deras sätt att bete sig på.


Puss och godnatt

Helg

Idag har jag vart inne istan med cillan och markus, fått det sista gjort inför imorgon. Sedan blev det pizza på amore och min sötskrutt kom med mina skor, så till och med det är klart :} känner mig förvånandsvärt engagerad trots att jag i vanliga fall är helt emot att klä ut sig och (det värsta av allt ) vara full sammtidigt.  Men, det ska tilloch med bli roligt, och sen spelar det ingenroll va som händer imorgon, precis allt blir vad man gör det till.
annars, pappa har köpt playstation, gubbkris ? pusspå honom :* Ikväll blir det Idol för min del. hejs



På måndag börjar skolan, och det känns förjävligt, men är faktiskt bara typ sju veckor kvar till jul ?Det är underbart vad tiden går fort. och skolan, jag överlever nog ,som vanligt, tack vare Ronja.


If I were a boy



Slänger ut en film som maxine och felicia spelade in från vårat genrep några timmar innan konserten förra onsdagen. så här ser man ut och låter efter dryga timmar innan. men vi är söta iaf.

Hit men inte längre

Jag tänker vara tacksam.
Du förtjänar inte längre bättre, till varken pojkvän vänner elr familj.
och jag slipper från och med nu tycka synd om dig, sakna dig, försvara elr hoppas på dig.
Du kan äntligen få försvinna för gott och jag kan inse att du inte ens fanns från början.

Du rörde vi något som inte får nämnas, upplevas eller ens snuddas vid tanken av, 
förstörde något som fortfarande skulle få vara vackert för mig, något jag hade med den människa som hela mitt liv kommer vara min första.

kanske ska jag tacka ? tacka för att du gör det så enkelt för mig. Du har nu fått mig att hata dig, äcklas av dig, vilja önska att du dör. kanske ska jag tacka dig för att du hjälper mig då alla andra sätt inte har gjort att jag har velat glömma. tacka för att du äntligen får mig att klara av någonting jag aldrig hade klarat av elr velat förr, släppa taget om allt som varit och är.


Det var vad som krävdes, hat.
Och jag tänker vara glad, inte ledsen över att jag ska få lägga det här bakom mig nu,
avsluta ett kapitel och radera det en gång för alla.

De här är det sista tårar jag fäller på grund av dig
och som det här är mina sista rader, förtränger jag inte bara nu, utan raderar alla minnen, känslor och hela dig som person. En äcklig hand tröck sig in i mitt hjärta, där längst inne där fortfarande en bit av dig fanns kvar, någon vred om och drog och slet , högg med en kniv. nu finns inte längre plats för den du var. jag tackar inte för allt, bara för att jag får hata dig det sista jag gör innan du dör helt här och nu, hos mig.

Efterlängtat lov

Mycket har hunnit hända. ska börja skärpa mig med bloggandet . skriver för sällan trots allt jag har att skriva ur mig om.

kort uppdatering sen sist .

Fredag. Mysig bussresa med victor
idol och tacos med c & l och en film som fick mig att skratta i kramper
Lördag. shopping hela dagen & linnea bjöd på mysig fika.
E genkväll med cillan, ljus, varmt tee på ballkongen, tvprogram film och massa babbel. vi somnade fyra.
Söndag ännu mer shopping, lägenhetskik. donken.
varm choklad och ensam mamma söker med cillan och linnea.
(Måndag, promenad med cissi till sickla, shopping,cheeseburgare,promenad hem, cillan bakade,vi packade, vi hoppade på bussen, vi kikade på film och åt chokladbollar. )





Nu är det lov, och det känns hur skönt som hellst.
tisdagen sov jag ut, tog det lugnt, på kvällen åkte jag in till bellebus några timmar.
Jag gick på tempo och handlade choklad och damsugare ;) sen tände vi ljus på veranden, kokade tee och satt där ute och myste. Sen åkte jag hem och umgicks med danne. mysigt och mycket roligt.

onsdagen fick belle upp mig halv nio. jag tog tio bussen in till henne. Sen åkte vi in till stan, åt på mcdonalds sedan tog vi tåget till gävle. Vi shoppade en massa till belle sedan gick vi och fikade! så himla mysigt :) (Sådana här kvällar trivs jag med hösten) jag hittade faktiskt också lite saker, så nu är till och med jag klar med halloweenkläder, dessutom tre dagar innan,vem kunde tro det ?;)
När vi kom hem till söderhamn kom lina, sedan åkte vi hem till mig. sedan gjorde vi varm oboy, tog med oss några spel & cillan , och gick ner till sjöboden :)

Ikväll blir det mys, jag ska ta det lugnt, och jag behöver låta vissa saker sjunka in. Men det blir mys, ensam elr inte. vi får se ,hejs


Dubbellektion

Sitter med rorreshakira på engelska/svenska lektionerna. Börjar tröttna nu....
Och längtar efter cíllan!!!! men snart ses vi :D

Förresten så hade vi musikcafé i onsdags på verkstäderna! Håller med om att det är det bästa vi haft, men tycker också att det var det sämsta jag själv gjort hitills. tyvärr! Skulle inte säga att de var katastorf precis men jag har höga krav på mig själv och halsen gjorde ont och betedde sig intedirekt som jag ville, skitsamma det var kul och det kommer fler gånger. Jag ska lägga ut snart så ska ni få se vad jag menar!

I går gick vi i skolan som vanligt, lina räddade min skoldag och sedan åkte ja hem en sväng, och mötte sedan ronja på donken . sen kom fia och bellebus och vi kikadepå ettornas café , mkt roligt :)
NU ska jag avsluta lektionen !! sen bär det av till sthlm <3


belle igår
-tänk om man var ett träd (kollar fundersamt upp på björken )
- vad glad man skulle bli då om det kom trädkramare... det måste ju vara den enda närhetenoch kärleken dom får i hela sitt liv i sånnafall...
(sitter tyst ett bra tag)
- ja menar, undrar hur dom tänker, dom lever ju!
vid det här laget står hon och håller om trädet, urban björk



Med ena foten utanför




Idag är det måndag och en vecka kvar till lov.
Känns bra, tror den här veckan kommer gå fort!
Idag har vi repat ,haft idott (teori och ett steptest bara), haft svenska,repat igen.
Sedan fick jag äntligen träffa bellebus efter en massa praktik,en baconvecka, och
jobbig helg! :* Vi var och kikade barnböcker på bibblan (A) sedan fikade vi länge,
och avslutade med en mystimme utanför solariumet.






Nu sitter jag här efter en varmdusch med lite ny sfmusik som förhoppningsvis ska ge mig lite insperation.
Hösten för mig består mest av nostalgi, just nu har jag stängt av den en stund, för att orka, kanske är det
därför min musiklista har varit avstängd i flera veckor också,inte vet jag.

Det är speciellt min nya vardag. utan cecilia. Trodde det skulle bli lättare med tiden, faktum är att det är tvärtom.Istället för att vänja mig växer saknaden och hålet hon lämnat efter sig. Bara tanken på att hon befinner sig så sjukt
många mil ifrån mig är skrämmande och ger bara
den, ångest. Men varje dag påminner jag också mig själv om
hur mycket bättre hon mår nu och  hur viktigt det är för att jag själv ska kunna vara glad. Det är sjukt hur mycket jag lever för henne. och jag saknar tryggheten och självklarheten, mitt vardagliga stöd alla kloka ord och meningar och hennes sätt att se humor iallt.



Nej hörrni,
Nu ska jag sussa.
Imorgon blir det genrep. Fattar inte hur vi kan vara så sjukt oförberedde varenda jävla gång. och alltid min låt sist, det ska bli spännande att se hur det löser sig, hur som haver hoppas jag att ni kommer och kollar iaf, vi kan behöva stöd ;) klockan 19 på verkstäderna på onsdag, kom och kika ! pusspåer




Fredag



Nu är det äntligen fredag!
Riktigt mysigt väder idag är det också måste jag säga, det enda jag har att gnälla över är att det blåser.
Hade bara tk två timmar och en samhällslektion så slutade elva. Spelade inte så stor roll för jag tycker fredagar är rätt sköna ivanliga fall också, slutar ändå två.

Nu sitter och och njuter av regnet och kikarpå idol med en myskaffe.
Och nu måste jag sluta, för niklas ska sjunga lite, hör att han tänker våga sig på en dans,får se hur det blir med den, iaf, var calle (den enda bra ;)) dålig idag och jag saknar jon. hörs hej

whiskey lullaby (hela)





Jag och ronja( & victor på gitarr) i söderala
hösten 2009, whiskey lullaby

Bust your windows

Igår var en jobbig dag. usch, vet inte vad det var med mig.
Det händer, eftersom jag har så himla svårt att grina när jag är ledsen att jag flera veckor efter,ibland månader, börjar grina floder helt utan anledning. En gång kollade jag på film med cissi och såg en fjärli som vart utsläppt ur en burk,också började jag bara grina. Jag grät tills cecilia vart så orolig så att hon trodde hon var tvungen att gå och hämta hjälp. jag kunde inte sluta. haha!

Igår var det annorlunda. men jag bet mig iläppen, och röck upp mig ,efter så där en timme.
Jag vet att jag kanske bara hade behövt släppt ut allting, bölat av mig en massa. men jag kunde inte. ist mådde jag bara så jävla dåligt.och lät andra få ut för det.
I alla fall, måste jag bara nämna hur glad jag är över att ronja finns i min vardag.
Hade inte hon gått i min klass hade jag nog inte tagit mig upp och gått till skolan varjedag.
Det är hon väl medveten om redan men det ska ni få chansen att vara också ;)
Det slog mig idag som så många gånger förut (brukar göra det speciellt närvi är bland människor
vi inte brukar umgås med ivanliga fall) att folk måste tro att vi är dumma i huvudet,för hon
kan verkligen få mig att skratta åt idiotiska saker. men hur som haver är jag tacksam över det,
att allting kan bli som mycket roligare än vad det egentligen är hela tiden.





Idaag är det torsdag. Och jag har haft en lång dag iskolan men som jag klarat mig igenom förvånadsvärt bra trots matte och massa dubbeltimmar. efter två timmar på kents fick jag äntligen sluta och då blev det några mystimmar i stan, sedan fick jag donkmat. Och nu skulle jag egentligen behöva gå igenom massa kassar och ordna mig ett kontrakt. (vilket jag ska sätta igång med alldeles strax) men för att ingen ska behöva dö här prioriterar jag självklart min blogg först........!:D så, äre massa fina vackra inlägg ni saknar någongång också ska jag passapå och säga att dom kan ni inte läsa längre, tyväärr,kanske om någon faktiskt dör att dom kommer upp igen,kastar dom gör jag inte :) nu blire kaffe äntligen. hejs

cill

nu vare ett tag sen igen. min lillasyster gnällde nyss på mig över att jag aldrig uppdaterar, så  för hennes skull ska jag böra skärpa mig nu! ;; som ni märker håller jag på ändrar min design lite ,men är verkligen inte det lättaste,spec när man inte har photoshop och liknande. iaf, ska ta tag i den nu idagarna också. såsnart är jag igång igen.linnea kom hem itorsdags. mkt mysigt. sen gick jag iskolan på fredag och efter det fikade vi istan,sen blev det god mat och annanspaj framför idol! idag åkte linnea men cillan kom hem ist. väldigt uppskattat<3





jagvill ha sommar , och fest .
usch, jag går bara utan för dörrn så är jag irriterad för resten av dagen sen bara för att det är så jävla kallt ute!


RSS 2.0