tjohojsan

fyfan vilken grym kväll. seriöst!
niklas fia och ronja kom hem till mig och sjöng karaoke och mysipyste. sedan åkte vi in till stan och umgicks med en massa härliga människor. ja vi var då över tjugo pers där,  vilket var rätt imponerande med tanke på att vi typ var fem som var skitpå från början. minns också att vid fyra var vi tio stycken som fortfarande höll oss kvar vilket också var jävligt grymt ! sen drog några, men nada jag victor anton tobbe ronja jesper och en till jag inte minns namnet på fortsatte! vid morgontimmarna var vi helt störda.... hahah  sen gick vi till skolan och åt frukost och hämta groggvirke ;)nej,jag skojar bara så klart! men snacka om att vi var övertrötta. haha, nå mer får ni inte veta , än att hela kvällen och natten och morgonen och dagen var så grymt kul. jag har skrattat så att ja tror min mage nästan gick av. puss på alla som var med

nuu ska jag ta mig i kragen och försöka packa. åker fem imorn bitti, så bara några timmar kvar nu. sen flyger vi!! hejs

ready to move

Hejsisvejsan !!!
idag är det måndag , dagen har gått fort som bara den. imorgon har vi planer på att festa . LOSS! fan vad kul det ska bli. om vi nu får till det ; ) är en del att ordna men ska nog gå bra ! : )vi är dessutom lediga från skolan så det blir kallekanon. var jag och ronja som spåra på musikteorin ,sen ville vi festa, efter några minuters övertalning var till och med våran lärare sugen på att haka ;p 

ja vad mer har jag att säga, på onsdag har jag sånglektion annars ingenting, ledig ! och på torsdag flygervi i väg från sverige några dagar. det bästa är att slippa söderhamn. elr nej, we will rock you. elr världens bästa shoppingcentrum ? elr några grader varmare. nej, tror det mesta är heeelt okej med det!!!

jaaa,merå . i helgen vare lokalfest. i fredags . SKITKUL om ni frågar mig. jag är komisk, kvällen var komisk. jag älskar mig själv och när jag är rolig! fast ,  hade gärna stannat kvar längre på festen ,är väl mest det. men så kan det bli när man inte har nån koll på klockan och tycker att Ett är en dålig tid (till skillnad från mina kära vänner som gärna drog tolv.)
nej ni, nu fåre räcka. har annat för mig. pusselipuss

Vart går gränsen?

känner inte riktigt igen mig själv.
det mesta kanske ligger i att jag helt enkelt inte vet. någonting alls. jag har ingen jävla aning om vad jag vill.


skitsamma. idag hade vi matteprov på morgonen . sedan hade vi dubbeltimme samhäll och slutade elva. väldans skönt . sedan satt vi i kafeterian ända till tre. den ni . mkt mysigt. spelade kort ( ja, invigde den äckliga kortleken vid klockan två cirka ,för det här året ,känns så där om jag ska vara ärlig ) och fikade osv. niklas och sandra var med oss, och anton också! sedan åkte jag hem, och då städade jag hela rummet ,min hall och min toa. känner mig riktigt duktig! tvättar även och har lagt nytt i sängen, så himla skönt. nu håller jag på spyr av trötthet. funderar starkt på att krypa ner och sussa, är en lång dag imorn, gävle först och sen ska ja nämligen orka festaaa, vilket ska bli jävligt kul !! :)

hejsi.


Onsdag

hejsisvejsi.
idag har jag varit ledig. men vi åkte ändå in och pluggade och hade extra matte fyra till fem. jävligt duktigt om jag får säga det själv. sedan gick vi och fikade, och sen kom pontus också gick vi till verkstäderna. ettorna hade konsert kl sju. och lina kom också ,väldigt trevligt :) och duktiga var dom också , deras tema var blues, så ni som inte var där missade något! sedan gick jag till mamsen vid nio, också åkte vi på statoil och donken. har jag varit där tre gånger den här veckan? elr fyra? ja, skitsamma ,lika gott för det ;) sen åkte vi hem och min söta lilla lavendel ringde. tänkt var det att jag skulle städa, men fan vad mkt de skulle hända här i min lilla dator då bara för det. nu är mina ögon så trötta så jag tror ja spyr. blir bums i säng, imorgon slutar jag elva. men har matteprov :( bläää.
eh. hej då

kdjksjfskjfgjöe

idag är det tisdag.
den här veckan är rörig. igår fick jag reda på att vi hade lunchkonsert i kyrkan idag. (ja slänger nog upp några videoklipp senare ) så särskilt mkt rep blev det inte. men var rätt kul ändå. men har vart i skolan sen åtta. och sedan var vi på bio med jamina och ngra till från klassen kl fem, alice i underlandet. var kul, när det är 3d. sedan hämtade pappsen mig, övningskört, vart på donken, och sedan åkte vi till jobbet . vi fick inte komma hem för mamma före elva.så låång dag idag, och imorgon väntar ytterligare än. tack och lov får jag soova imorgon.

förresten, jag önskar man kunde få radera vissa människor . fyfan vad jag på riktigt kan säga att jag hatar. kryper i mig. mår illa gör jag också . vill inte se. veta. höra om. vara med om. tänk om det bara kunde få vara lätt. någon gång. en gång.

ne. godnatt


Helg




har en hel vecka gått ? okej, ska inte säga att den här gått lika fort som de senaste månadernas veckor gått. början av veckan var trögstartad. riktigt. jag har varit rastlös, haft tråkigt. torsdagen och fredagen har iaf varit okej. imorgon gör jag något jag inte tänkt göra. tror jag. och nästa vecka, blir nog bra, iaf lite bättre än okej, och det duger. är jag påväg in i en svacka nu igen? hoppas inte. men skulle inte förvåna mig när man haft iaf två veckor som varit toppen. tre kanske tom.nej ,godnatt. 



Got another point of view in all the things I wanna do
I'm not stupid, I'm not blind; just don't wanna waste my time

You can tell me what is wise ‘cause life is just one big surprise
So I go with the flow, what will (what'll) happen I don't know





Mys

godnatt

smärta

blä. det gör ont i mig. faktiskt

måndag

åh, håll uuuut bara. två och en halv vecka. men jag spyr av tristess,rastlöshet och på äckelinåtvända inavlade människor. känner mig redan less på precis allt och alla. nej ,måstebörja koncentrera mig.på att det är vår, på attdet är två och en halv vecka kvar. elr så ska jag bara ta en dag i taget , och göra det bästa av alla fittsituationer. hehe. mitt humör är så jäkla obalanserat så ja vet inte. ja har begär , på en massa saker. saker jag inte kan få.  och det suger. materiella ,som människor och upplevelser, stunder. jag har blivit skitzofren. ena stunden vill jag grina, och den andra skratta. samtidigt är jag arg fast jag inte bryr mig. jag hatar alla runt om kring mig idag. och jag hatar mig själv. härligt va .nej, äckelinlägg. Hejs


hemma

efter en vecka i sthlm. har hunnit med en massa, nytt och gammalt.
jag saknar min cillan, lägenheten, staden, allt runt omkring. jag trivs för bra för att inte sitta här hemma med ångesten. att jag har fått försmak för världens blablabla.. ja ,skitsamma, gör inte saken bättre. om det inte hade varit för den där jävla musiken.. som gör mig svimfärdig, hade jag fortfarande känt mig levande.här. hemma. också.
skolan suger. jag är inte gjord för den, så är det bara. spyr. ångest. förresten .kom på. tack. är bara tre veckor kvar till nästa lov. jag överlever. typ.skönt.
godnatt

Just hold me

igår var en bra dag. igårkväll var en rolig kväll. inatt var en mysig natt.
Linnea är rolig, och jag är typ ännu roligare;) sen finns det människor som är så jävla snygga så man vill dö.
sammanfattningsvis, jag hade en sjukt stört jävla konstig men så himla rolig kväll,natt, morgon. jag glömmer nog inte detta i första taget. tyvärr på nå vis, men det får det vara värt.

Every little day 
every other little day
You take my breath away in
every little way
every other little way
It feels so good and

Every little night
Every other little night
I dream of you and
Every little time
Every other little time
It feels so good and

I get high on you baby

Tonight's gonna be a good night

jag vill åtminstonde tro och hoppas det. kan bli grymt!

Annars, var jag uppe med tuppen imorse kändes det som, åtta. jag har tvättid åt cissi så det var bara upp och hoppa. försökte dessutom få upp världens morgontröttaste. var näst intill omöjligt, och när hon väl var uppe tog det nästan en timme att komma iväg iaf, hade ja vetat det hade jag släpat upp henne kl sju. den du, passa dig för det hotet!
Nu är hon iaf i skolan (förhoppningsvis) och jag har två maskiner klara, två igång och en kvar sedan. plus all jävla torktumling, den är värst, så jävla seg blir aldrig torrt. nej hörrni, vet att ni älskar att läsa min blogg, märks ju tydligt på statistiken.. så jävla många läsare.. HÖHÖ, men ska faktiskt ta och avrunda här. dags för att hoppa in i duschen, fortsätta med tvätten och förhoppningsvis hinna klart till sådcär ett, hade ju tänkt hinna möta cillan för en fika ,sedan åka hem igen, ta med mig kläde och sedan bege mig ut till nacka. ha en bra dag och kväll, vi höres.


nostalgi. jag saknar bellebus, sista april, våren, sommaren, jag saknar lina. och en massa andra saker, och människor jag inte skulle stå för någonsin.men bara ibland,eller nu förtiden, vädligt sällan.bara när ja råkar trycka upp bilder jag inte sett på evigheter,bilder  jag aldrig sett. let the past be the past.är bara det att bilder gör så himla ont. hur kan en människa som är så jävla genomfalsk och elak vara hos mig,se så upptriktigt brydd ut, ha så kul,kännas så äkta, det finns där. i bilden. eller så är du bara en jävligt bra skådespelare.
nej,fångades en stund i något jävligt dött. kanske är jag sån, smärtan och jag går hand i hand. puss på belle iaf

 

 


I loved you first

Eysi. Igår var det onsdag.
Och vi vaknade upp i Nacka, som två döda campfiskar. kanske var det mensvärkan blablabla-begäret , matbehovet eller att vi var femtio minuter från skolan och vaknade tolv som gjorde att vi saknade livslusten, ja vet inte. Ví satte oss iaf helt apatiska vid köksbordet. åt en macka, och sedan åkte vi till fridhems. där blev det genast mycket bättre, vi började vakna till liv igen.HÖHÖ jag följde med cillan den lilla stunden hon skulle befinna sig i skolan. sedan vare tänkt att hon skulle träna med dom andra och jag kolla på ,men av någon anledningen tappadevi humöret igen,så fort vi klev innanför friskisdörrarna. cillan han ta av sig jackan och shortsen, sätta upp håret, sedan tog hon på sig kläderna i gen också gick vi. vi gick till st eriks och åt sibylla mat sedan åkte vi en station till odenplan och satte oss på ett fik. där satt vi i några timmar,fikade och babblade. trots att jag är här i sthlm, händer det saker runt oss nästan hela tiden. så att få sitta ner, bara vi ,bara fika, bara på ett fik, ni fattar, var välbehövligt.
sedan åkte vi hem och cissi lagade jättegod mat och vi kollade på new moon.

överLycklig över sin mangonånting

 

 


careless


You say we're fatally flawed
Well I'm easily bored, is that ok?
Write me off your list
Make this the last kiss, I'll walk away
Why don't we talk about it?
I'm only here don't shout it
Given time we'll forget
Let's pretend we never met



nostalgi. och så mycket mer än så

cillan

är världens sötaste lillasyster. och hon har precis gjort vita bönor och korv till mig:)
igår åkte jag in till skolan och mötte upp henne. lägenheten är bara sex minuter ifrån skolan, hur skönt som helst. sedan satt jag med på hennes lektion. vi gick och åt på donken med hanna och greta och sedan sa vi hejdå, och gick och fikade med peterpan. det var efterlängtat. på vägen hem handlade vi massa gott och åkte hem och städade och gjorde mysigt. sedan kom greta. jag tror vi var upp till tre i natt, och dom somnade nog inte för ens fem.

idag har jag diskat, duschat ätit, kollat på en film och suttit ute isolen och myst. efter cillis hade varit i skolan gick jag och mötte upp henne. nu sitter vi här, mätta och belåtna och ska snart bege oss ut till Nacka. vi sover där i natt ,så hörs imorgon mina trogna läsare . hejsi



Jag har världens finaste låt till er

Some kind of magic happens late at night
When the moon smiles down on me and bathes me in its light

I fell asleep beneath you in the tall blades of grass
When I woke the world was new
I never had to ask

It's a brand new day
The sun is shining
It's a brand new day
For the first time in such a long Long time I know I'll be okay

Most kind of stories save the best part for last
Most stories have a hero who finds you make your past your past

Yeah You make your past your past

It's a brand new day
The sun is shining
It's a brand new day
For the first time in such a long Long time
I know I'll be okay

This cycle never ends
Gotta fall in order to mend
It's a brand new day
The sun is shining
It's a brand new day
For the first time in such a long Long time, I know I'll be okay

simple man

yes, drogar en gammal favorit. älskar denna låt! tänker ge er några härliga bilder också, från the party i fredags. ser ni resten någonstans, ignorera att själva papprazzin råkar vara besatt av fjortisar, nog var det en hel del mysko folk, men en blandning utav dess like, med andra ord, många härliga filurer befann sig också på plats. där har vi frågan, äre värt att ha en fest i stan då lokalen bildar gågata ? haha, detta tåls att disskuteras. även vilka människorna var som bodde ovan på som bestämde sig för att de passade sig att komma med sitt gäng ner till oss och hänga...


förfest med min gulliga klass,pizza och mys. nada och jag har deeptalk,  lollo flirtar med johanna!



 
en bild på min käre kamrat alexander och i bakgrunden infinner sig lollo. den andra är på mina sötkillar under en av deras missnöjdare stunder. HAHA,klockren. vad ser ni så arg och gnälliga ut över,äre fjortisarna ?;)



folk!


nu mina kära vänner, blire annat.
vi hörs senare






Vår!!!

Ja hörrni, idag känns det verkligen som vår. hoppas det håller i sig. tror alla är en aning gladare än vanligt idag. finns inget härligare än känslan av värmen från solen och ljudet av snön som droppar bort från taken. snart så, är det sommar.

Måste passa på att be om ursäkt till mina trogna läsare för min dåliga uppdatering. ägnar en extra ursäkt till cecilia& isabelle, skulle gissa på att ni är mina mest tragiskt trogna ;) HÖÖHÖH

så ,vad har hänt sen senast? senast var jag partytaggad. och fan så kul jag hade, synd bara att det vart lite för mycket av det goda, skulle v ara trevligt att minnas vad det var som får mig att påstå att jag hade så jävla kul ;) nej då. elr jo då. men faktiskt, det var en lyckad kväll, och jag älskar min goa klass som gjorde kvällen! nästa gång toppar vi detta till och med!

på lördag morgon var känslan mer apatisk. vi gick upp och städade ,mest var det söta killar som stod för städningen, men en del fick även jag gjort. när allt var klart,vid sådär elva( sjukt men sant, pga att vissa var äckligt pigga redan sju på morgonen ) så gick vi ner och köpte cola, vilket räddade min dag. vi sa vi hej då till dom andra(avskedet med min skatt,gullet, pannan; johanna var extra vemodigt. floderna forsade.elr hur? men om hundra år ses vi igen.) 
Sedan gick jag anton victor och alex och fikade på furan.  sedan åkte jag och åt fettomat med mamma och pappa, handlade, sen åkte även vi och fikade. sedan vare myskväll bara, tog det lugnt och mådde som jagförtjänade, ja det gamla vanliga ni vet.

söndagen bestod av ingenting, påtvingad konsert för cillan och markus, världens kladdigaste kladdkaka, mat, mat, glass,mat igen, tvätting, städning packning. ja , de får klassas som ingenting.

och så idag mina kärisar, är det måndag och jag och cillan tog sjubussen till sthlm. och jag trivs , så himla otroligt jävla mysigt är det här. vi åt på donken.. hehe, där har vi förklaringen till min växande mage, och sedan åkte vi hem till lägenheten. vid två tiden hoppade jag i uggsen ( men även min skinjacka invigdes för i år imorse 06:31, den 8:e mars 2010) och gick på lidl och handlade med cillan sen skildes vi åt , nu är hon i skolan, jag släpade med mig maten hem och sitter nu här med en kaffe och muffins. ska ta mig en mysis i solen och sedam tippar jagpå att de blir en film. fan va fingrarna glöder här;) haha, ber om ursäkt , ska avrunda.

förresten, några ord till som jag skulle fått ur mig för evigheter sen,( jätteglad att ni läser min blogg och allt;)eheh) men snälla människa, har DU inget bättre för dig än att fortfarande bry dig om mig, lägga dig i och snacka massa om mig? ta din man, och stanna i skogen med eran lilla bebis, ingen tycker om er längre i alla fall, så har ni erat där och så kan ni få fortsätta ha det också, ensamt, men då ska du acceptera attdet är dags att släppa taget här du med. ägna dig åt vettigare saker,är säker på att du har problem så att det räcker och blir över iallla fall. tack på förhand. mvh,the one and only,söderhamns största bloggare, tant J Kring.

hej här kommer segertåget

jaaa,det där med att jag skulle uppdatera om sthlm blev inte av.förstår inte hur tiden kan gå så fort. ja har hunnit med allt och ingenting den  här veckan. sova kan jag inte göra heller ,för mkt i huvudet. iaf idag, fredag, äre fest, och jag är så jävla taggad. är humöret så här kan det inte bli fel, bara att bestämma sig för att de kmr bli kul så spelar det ingen roll sen hur mkt det spårar;) nej, på tal om det så ska jag gå och lägga mig så ja orkar med någon fest överhuvudtaget. fyra drar vi igång, hejsi svejsi med er.


Mars

hej alla mina fans!
Idag äre mars, coolt va ? och en vecka kvar till lov ,fest, sthlm. fyra veckor kvar till resa, lov, åtta veckor kvar till gissavad. tio veckor kvar tilll resa igen. ´:D inte mkt som känns jobbigt just nu måst ejag säga. vi går mot bättre tider helt enkelt. är hemkommen från en mysig helg i sthlm, uppdatering om den kmr imorgon.
skönt att vara hemma, skönt att hacillen hemma, har haft en jävla kul dag idag också sörrni. toppentoppen. nu blire filmmys med min skrutt. måste också passa på att säga att jag inte har sovit på så där en 36 timmar kanske ? har varit vaken sen igår morse. vi orkade helt enkelt inte sova i natt utan hade filmmysmaraton hela natten och morgonen och åkte med bussen fr sthlm direkt till skolan(började två). så med andra ord har jag haft sjukt kul åt mig själv i skolan idag. tror jag måste testa på det här oftare.jag ser stjärnor, allting i grått och känner mig på äckligt bra humör. frågan är hur länge det håller i sig;) varannan person har frågat om jag har varit hög. nej, måste fortsätta, skriver om helgen i morgon. vi har väärldens skönaste dag i morgon. och de hade vi i dag med. ni ser,i nte ens skolan är jobbig. jag trivs. hejsan hoppsan karlsson i skorstenen.


RSS 2.0