it's got a history that's here to stay

hur och vad och när och varför. hur. hur gör man. hur gör man för att slippa ångesten. stressen. den där känslan. jag vill grina och skrika ur mig, så jävla mycket. allting på samma gång. jag får huvudvärk av allt som finns i min hjärna just nu. huvudvärk över kontrollen jag inte längre riktigt verkar ha över mig själv. huvudvärk över ångesten,huvudvärk över huvudvärken.

och jag vill ha dig här, hos mig.
nej det är lögn. eller?

ett hål är ett hål. det förblir tomt, hur man än vrider och vänder på sanningar, människor, händelser och känslor.


jag har inte tid att bli vuxen. inte än .alldeles snart men inte precis nu.


Kimmy

hej då aphelg. hej apvecka. fan vad jag älskar söndagar. . åh.
har iaf fått en sak gjort idag.en vettig alltså. eller nej, två om vi räknar mitt två timmar långa samtal med min sötpannkaka.det var minst sagt behövligt.

vet ni mer då? igår så skrev jag ju om min lilla kim ni vet .som jag förmodligen skulle bli tvungen attt säga farväl till någon gång iframtiden. den framtiden blev inte lång. bara en timme efter mitt inlägg när jag och pappa satt inne i stan och åt ringde dom och ville komma tillbaka för att köpa honom. vad ska man säga? chocken kom ju liksom som en röd ( precis som min vackra lilla pojk) sten från himlen, och pladaskade rakt in i min numera lite större, mage. FYFAN va sorgligt sörrni. SHIT kajkjfkjjfakfjksjakafsfjfksjfjfsjs. aldrig mer får jag se honom. typ. tänk er tre års kärlek bah, vinka, hej då. om ni visste vad mycket vi har varit med om tillsammans han och jag. visst, vi har haft våra tvister, men i slutändan, har vi alltid hittat tillbaka till varandra. ja, stundtals har det varit så gott som ordagrant, dött mellan oss. faktum är att jag kom ut ibland, efter ett bråk mellan oss, och trodde att han var död. så arg var han på mig, att ibland låtsades han i flera timmar, ibland dagar. trots att det alltid var hans fel, tyckte jagdå. nej men idag kan vi säga så här, det var bådas fel. tillsammans gjorde vi fel. man är två om saken, går man in i ett förhållande helhjärtat så är man aldrig ensam om problemen. fast lite mer hans fel var det. iaf, men , alltid har vi då lyckas blivit sams, funnit gnistan igen, den där nytändningen som får oss att orka ännu några bråkfria dagar, ibland månader. men nu mina vänner, är vårat bergoch dalbane förhållande över, och min kim, kimmy, kimsa, kimsi, kimmyboy, kymkis.,.. ja kärt barn har många namn, som man brukar sääääääga, har hittat ett nytt hem. vi har nu gått skilda vägar. fyfan va kukigt. elr hur ?farväl för all framtid. *gråter sjöar, snyftis *alltså . allvarligt. FATTAr ni VÄL. jävla oseriösa jävlar. där sitter ni nu och hånar mig. det vet jag ju, tro fan itnte att jag är DUM. men ja säger bara en sak. känslokalla jävla människor alltså. skaffa er ett fucking hearts. Hjärta ni vet, in INGLIHSHS. engelska som de heter, på swedsch som man kan säga, SVENSKA.jävla retards.

jag ska lägga upp en bild på honom någon dag.då jävlar ska ni få se på tårta. ni kommer drägla som små ungar, och ångra era syndiga tankar om mina väl valda meningar, glöm ej det.

Helg

Igår var det fredag. och detvar mysigt. mamma är isthlm. pappa var på partaj.
Idag är det lördag. och det är segt. vädret var bra imorse, ja var ute en stund. men nu äre halvmolningt. för mkt moln för att man ska stå ut i kylan av dom när dem täcker solen. jag vart rastlös, försökte få elvis att leka med mig. men pinnarna var inte riktigt hans grej. så jag krattade ist. ja, något fel börjar det väl bli i hjärnbalken. jag vill ha melvin. och jag saknar ballen.hunden alltså, men okej, nog saknar jag belleballen också. som för övrigt är i storstaden över dagen. hoppas hon hittar nå fint! annars. jag och pappa ska åka och äta snart. uscha, va hungrig. och handla ska vi också göra. har varit folkhär och kollatpå min lilla kimmy. därför är de segt. någon dag ska han få ett eget inlägg. den dagen, om den kommer ,då det blir farväl. det är han värd, min kim. EHE. nu ska jag gå. men ni märker ju hur drygt det är , när man isitter och skriver tre meningslösa jävla blogginlägg. haha hej då. mat.


Aprilfest

Jag har varit inneboende i vågbro en vecka. typ.

I torsdag (förra veckan) flyttade jag in hos belle.Vi handlade, lagade mat ,marängschsijfsj , ja ni vet det där ordet man aldrig vet hur man ska uttala, vårstädade verandan ,och myyste !


( Belle med hennes nya hårfärg som vi färgade några dagar innan torsdag. jävligt snygg tycker jag själv! samt en bild på mysverandan & sötbelle)
















Jag sov hos belle tors till fredag. och vi var lediga på fredagen. vi vaknade av att solen sken, tog täckena med oss ut på trappen och satte oss och solade. så jävla härligt. helt underbart. en grogg och en mysis, sen var festhumöret med oss också. Vi dunkade partymusik, åt mat, städade undan, gjorde oss iordning, och satt emellan åt ute på trappen, som små tanter, satt vi där och sög in varenda minut avhur härligt livet var. haha

















Sedan vid tre tiden, satte vi oss ute på verandan med en varin drink, och spelade fia med knuff.














 

Och, dom där små stunderna, med bara dig. dom är värd så mycket mer än vad du någonsin kommer att kunna förstå. sen sexårs, och jag har fortfarande lika kul tillsammans med dig min söta knäppa lilla vän.



Sedan kom lina, emil var där, och vi gjorde i ordning grillen. vi åt underbar mat, drack underbart gott, solen var underbar, lekte. skrattade, pratade. sedan ramlade folket in. vart förfest med en massa galna estetare samt övriga. tror vi var femton, tjugo stycken ute på verandan. och leken vi lekte var sjuk.
senare förflyttade vi oss innåt. allt som allt var vi omkring femtio pers. kanske några fler. och det var sjukt. och det var trångt. men det var ingenting som inte var kul. kvällen var så jävla bra. vid två tre började de bli tomt. kvar var vi fem tio st. fem sov kvar.
på morgonen när vi vaknade mådde jag dåligt. men jag varsnabbt på g igen. och vi städade lite snabbt och gick och handlade lite. sen börjades det igen. och vi myste i solen, och motigt var det, men juicen hjälpte och hur än magen gnällde så njöt vi bara. i solen. på trappen. skålade. klockan var tolv?ett. jag vet inte. vi åt. senare kom det lite mysigt folk. den här kvällen vare lugnare. vi kanske var 15-20 st .spelade spel, pratade. 

 




























Som ni ser har jag inte så många bilder. men antar att det helt enkelt var för kul för att man skulle ha tid att tänka på det. men några från föroch eftermiddagen iaf,från fredagen.




på söndagen när vi sagt hejdå till folk, var jag och belle störda. som geleklumpar . skrattade åt allt. elr så var vi apatiska. kanske var vi bakis som en ko. me nvi städade och handlade och pantade. och sedan tog vi oss ett täcke och la oss som två döda sillar på soffan ute på altanen och myste bara. på kvällen åkte jag hem.

på måndagen var jag i skolan. halvdöd. på kvällen var pappsen borta. jag och mamma köpte donken, myste på salongen och på kvällen kom danne och umgicks med oss.

på tisdagen var jag i skolan. fortfarande halvdöd. och arg. ronja också. men gick bra ändå. på kvällen var jag deprimerad. hade ångest. och då skicka bellsan ett sms och räddade min kväll.jag tog mitt pick och pack och åkte till vågbro. mysmysmys. sedan sov jag där till torsdag.

tros detta,fick ja en massa gjort itllsammans med mamsen den här veckan, vilket känns skönt. en sten lättare i magen, och det är alltid ett framsteg. nu spyr ja på mitt långa inlägg. hejdå

 


some kind of magic,

happens late at night..




jag har två viktiga saker att skriva idag. men det kan jag inte. för skulle jag , så skulle ni bli tokiga. arga liksom. eller provocerade kanske. så jag håller dom för mig själv och ändrar mig om min åsikt där jag påstår att dom är viktiga. det är dom inte. men dom är störande. fan vad mycket det är nu förresten. det snurrar i huvudet som aldrig förr. jag vet inte riktigt vart jag ska börja. jag önskar jag fick frysa tiden nu, bara en liten stund. och få göra klart allt som ska vara klart, reda ut de som bör redas ut, säga hejdå till vissa saker som varit förbi sen långt tillbaka, säga hej till sånt som är nytt. sen., kan gärna tiden få rulla på , men i lite mer lagom takt. hur ska jag kunna njuta av allt jag ser framemot när jag inte hinner med? stressen ger mig ångest och den finns det ingen tid för. skolan gör mig dessutom illamående. jag är inte gjord för den och så är det bara.

dessutom har jag kollat vad det ska bli för väder på sista april. och som jag hoppades på så ser det mörkt ut. det gör att jag utan ångestkänslor kan krypa ner i soffan till en bra jävla film, med massa gott, och mys, och invänta bättre tider. men skulle vädergudarna ändra sig, så ska ni få se på bra jävla annat mys! hejsi

the pieces don't fit

Eysiyosiboys .
Idag är det tisdag. och vädret har varit underbart! vi har haft några lektioner, och hunnit suttit ute i solen och myst en hel del också. kvart över ett gick jag till mamsen och vi åkte och köpte hamburgare. ja vet, nu får det vara nog med dom där jävla cheeseburgarna. men dom skriker faktiskt efter mig. och enda sättet att få tyst på dom är att trycka in dom i munnen. ni fattar ? är inte mitt fel.
sedan åkte vi hem och myste i solen med en varsin kaffe. och nu bränner det lite härligt i mitt ansiktet. dock är inte själva kräftlooken särskilt härlig men den brukar ge med sig. tänkt att jag skulle få saker gjorda idag. men kanske får jag det också. pyttesmåa och pyttefå saker. men ändå. trore är viktigt ;) HEJS




Måndag

fast klockan är över tolv nu och då kallar vi det tisdag. men det skiter jag i
lång seg dag fast ändå inte. vi var lata. sen myste vi i solen med glass. och sedan hade vi matte och var geléklump. efter det var det musikteori och vi var myrarga. sedan vare farväl. och jag åkte hem och hämtade pengar, bytte om, myste i solen, åkte till bellebus. lagade mat, färgade hår, solade. sedan kom pappsen och vi brummade hem. fikade med mamsi och papsi. kollade på någon ny serie. seg var den. och sen vet ja inte vad som hände. skulle sova. och nu ligger jag här med datorn i knäet och ögonen är arga på mig för att hjärnan tvingar dom att vara vaken. jag som gnäller på att sömnen har sprungit bort skulle nog i natt för en gångs skull somna bums men självklart gör jag allt annat än att just sover ,bara för att . fan va onödig jag är. hej då


våran finmiddag. måste även tillägga att bearnaisesås fanns på plats hos jullan, ingen macaronemiddag utan såsen. jag och bean hör liksom ihop. konektar. fattar ni ?nektergal. det är ett fult ord. jag tänker på knäcktar. elr?knektar ?ja har dyslexi. dyxleksi ? dyxlesi ? dyz . nej .jo. ja . ni ser ju. sov.conectar. conektar. connect. hej. godnatt


Party with my pain



There's a corner cafe
It stays open all the night
I went inside to escape the world
It's my favorite place to hide

Old man in the corner
Been complaining about the cold
Put on your smile and coat
 Your mind doesn't have to grow old

Tell 'em that it's raining inside my head again
Look at us we're struggling to make this life begin
Tell 'em I'll be waiting for that sunny day
Look at me I'm struggling, I just can't find my way

In the meantime
I'll be waiting, Hoping for a sign
Share a cup with me my lover
You always ease my mind

 




 


' I'm perfectly lonely
cause I don't belong to anyone , nobody belongs to me '

 

 


påsklovet

är slut nu. och det ska inte bli ett dugg jävla skönt med skola igen. men är bara fyra dagar. fyra små fjuttiga dagar. sen väntar en grymt bra helg. har jag på känn iaf;) ska lägga min energi på att få dagarna fram till torsdag att gå fort nu bara. så tar vi nästa vecka sen. ni ser. ja gör framsteg med min planering, tar en vecka i taget och inte dag ;)

nej pendlar mellan min jävla ångestklump jag har i magen och hopp om att jag står ut tack vare allt som jag har att kämpa för. antar att det gäller att verkligen koncentrera sig, lägga sådant som inte känns bra åt sidan och resten, bara låta få ta sin tid.

på lovet har jag hunnit med allt möjligt. har nog inte varit hemma en enda kväll tror jag förutom ikväll. iaf inte som har spenderats ensam. och ikväll fick mina söta päron min uppmärksamhet. vi har fått en massa gjort idag men även sådant som är mer mysigt än nödvändigt, fikat och spenderat tid framför pianot. iaf, puss på min syster och mina gulliga vänner också. nu ska jag ge min härliga sömnaptit en chans. fan vad jag sover mycket känner jag... förstår inte vad det är med mig, förr sov jag jämt, nu är jag alltid sist vaken. kommer på mig själv med att bli irriterad över att alla andra är sovmänniskor. när fan vart dom det? eller snarare, när slutade jag sova.. jajaa, snurrar väl för mkt i huvudet. natti iaf


London

Fyfan vad fort allt går. och hur många gånger nämner jag inte detta ?
skrämmande nästan. 

förra helgen var jag iaf i london och det var grymt. min familj är ! shoppade en massa härligt ,var på världens bästa musikal ,we will rock you!  samma som förra gången vi var i london för ett och ett halv år sedan, åt gott, drack gott, och framförallt så hade vi så himla roligt.




avslutar med en bild på mig och alla mina fina systrar . massa massa massa kärlek!

RSS 2.0