shut up and let me go

sluta få mig att drömma om dig, sluta få mig att påminnas av dig i filmer, så fort jag slår på radion, sluta få mig att tänka på dig när jag går igenomstan och stöter på gamla minnen som borde relateras till så mycket mer än bara dig, sluta få mig att tänka på dig när jag kör ut från stan, sluta få mig att påminnas av dig så fort jag träffar någon annan,sluta få mig att känna mig så jävla arg på dig, sluta få mig att känna något alls för dig. det räcker nu

säg aldrig dom där orden, känn dom bara

och låt dom försvinna eller bevaras. låt tiden utvisa. låt det inte bli något du sedan aldrig kan gå tillbaka för att förändra.

så är det med mycket, något mindre personligt som jag dock KAN ta upp här i min lilla blogg, är att jag råkade säga att jag är lycklig. jag har iförsig känt mig det väldigt länge, men när jag sa det åkte jag på en förkylning. och det är ingenting att bli deppig över, men när man går i skolan varje jävla dag och tycker att det är fan så trist och har få höjdpunkter om åren man verkligen ser framemot och då det den här gången, innefattar att jag för första gången på dessa tre år vi har det här eventet , niornas konsert på theatern plus en kvällskonsert, då jag skulle få sjunga själv för första gången och inte bara en låt, utan två, som jag älskar, plus ett solo i en kör ,och jag åker på en förkylning vilket innebär att jag missar dessa fyra konserter, så rååkar det ge mig ångest.
och det rååkar få mig att känna mig nååågot mindre lycklig än vad jag nyss var då ja kände att allt flyter på så jäövla bra, att ja har så mycket att se fram emot och att allt går så mycket bättre än vad det brukar då jag t.ex också haft jävla massa problem med min hals hela hösten och tappade bort min musikinsperation.
jag älskar mina låtar, och det här är sista året jag skulle få stå på teatern inför fullsatt publik och sjunga en låt jag sen jag var liten alltid velat att få framföra. det gör mig ledsen .

och att behöva ligga hemma med feber och en hals som är tjock som en tennisboll och kallsvettas utan att veta vart det är jag fryser och vart det är jag svettas så med andra ord inte kan göra något åt gör mig inteheller glad och ger mig inte heller mindre ångest när det är det sista jag har tid, lust eller råd med att göra just nu.
bättre tajming får man leta efter så jaa, jag är inte glad längre. men vet ni vad? nu har jag klagat, och vet ni mer? jag ska ligga här, och gömma undan min ångest i en helt okej serie som hjälper mot depressivitet och får mig att glömma bort hur eländigt allt i min egna värld känns just nu och sen, sen när jag blir frisk, ska jag leta fram mitt lyckorus igen och jag är ganska säker på att det inte kommer bli svårt alls.saker händer av en anledning, right ? min tid kommer nog den med. kan man inte göra något åt det ,så kan man inte, det hjälper inte att gräva ner sig för det. tack och hej för mej

Don't worry

fan vad jag längtar till sommaren.
till framtiden, trots hur oviss den är. till friheten.till värmen. till utmaningar man själv väljer.
till förändring. det kommer bli bra, det vet jag. och jag längtar längtar längtar. snart så, tiden går så mycket fortare än vad man själv egentligen anar!


en helg att minnas

tjatja, idag mår jag allt annat än bra, och det är tjaffs och bråk, evighetslånga diskussioner som är allt annat än sammanhängande, händelser jag inte vill minnas, och när jag vaknade idag, hade jag en kropp som kändes ungefär lika mörbultad som om tio elefanter hade trampat på mig. jag har mensvärk, en hals som värker, en rygg som gått av och en förkylning i kroppen. but still, jag är lycklig och jag tänker inte låta sådant bli en svacka i mitt lyckorus. faktiskt, så känns det helt jävla okej ändå.

nu till det minnesvärda.

i fredags firade vi sofia hemma hos henne. vi åt chokladbollar, smörgåstårta, gräddtårta , pratade ,skrattade och klämde finnar. kanske låter som en äcklig kväll men den var helt jävla bra :) sedan varplanen att gå ner till olles men där befann sig inte ens en lite kotte så vi hann vända och gå till ch , där förvånande nog hur mkt folk som helst hade bestämt sig för att spendera sin fredagskväll. jag var så skönt himla full och det var nog enda gången jag har varit på ch och har haft skitkul en hel kväll där.

på lördagen var jag nog näst intill full i flera timmar när jag vaknade men efter en dusch och en visit till stan med handling och käk med pappsen var jag nykter igen. jag åkte ut till ronja vid tre och vi gjorde oss i ordning, tände ljus, blandade skitgooda drinkar,lyssnade på musik och inväntade vänner. ja nämner inga undantag utan säger , att de var längesedan ja var på en husfest som varit så sjukt rolig. hela kvällen var faktiskt perfekt. sedan vandrade vi till bussen och gick till olles, där det tack och lov var fullt tillskillnad mot för kvällen innan. vi dansade och skrattade, träffade folk och sprang omkring. sedan mellanlandade vi på pizzan, och gick vidare för efterfest. jag tror vi skrattade tills jag fick magsår. ingenting var tråkigt den natten. strax efter fem begav vi oss hem till ronja, med paj i sängen och sedan sov vi gott.

på söndagen kom ronja hem till mig och myste. tända ljus, chips, dip ,massa babbel och avatar (som förövrigt är fascinerande att jag missat, fan vilken sjukt skrämmande, men bra film. haha)
imorse när vi vaknade så hade vi båda drömt dom mest sjukadrömmarna, och de var stekhett i rummet. själv dröme ja att jag var utomlands vilket inte var så konstigt när solen låg på rummet och vi fick vårkänslor,och ronja trodde att hon var i en bastu. när vi kom tillskolan för att ha den enda lektionen vi tänkte prioritera idag, vilket var dubbel naturkunskap b,så är den inställd. därför sitter jag här i datasalen nu och skriver utförligt om min roligaste helg på länge. varsegod . och puss och hej





time heals nothing










It's to high, it's so high.
Each and every time i try to reach it, it disappears up in the sky.
It's unfair, it's so unfair.
'Cause each and every time i try to reach it, it's to far up there.

And it hurts, it hurts.
Everytime i try to make it better,
it's only getting worse, only getting worse.
It's so wrong, it's so wrong.
Everytime i try to talk about it he says 'We don't get along'.

It's unreal, so unreal.
You should be more careful 'bout what you say,
'cause you don't know how i feel.


And it hurt, it hurts.
Everytime I try to make it better, it's only getting worse.
It's to much, it's to much.
Everytime i try to give my best to you, it's just not good enough.
It's just not good enough,
just not good enough, just not good enough,
just not good enough.







It doesn't matter if I bleed

nuförtiden tar jag tag i mitt liv, jag tränar och sjunger, pluggar ,sover och går upp i tid. nuförtiden ser jag framåt med förväntan trots att jag är rädd, nuförtiden känner jag mig extra glad när jag är det och jag har bestämt mig för att intala mig att jag gör det även de dagarna jag tvivlar. nuförtiden är jag inte ledsen över vad jag saknar eller dem jag saknar utan uppskattar att jag fick möjligheten till att ens känna något som skulle kunna bli så stort och betydelsefullt som saknad. nuförtiden ångrar jag inte hur jag valde mina vägar, valde mina handlingar och vänner, valde mina egna rätt och fel, valde min tid och mina stunder. nuförtiden ser jag det positiva även i det lilla, och det kortvariga. nuförtiden är jag glad för alla skapade minnen även om förhoppningarna var större än vänskapen, löften starkare än banden.nuförtiden mår jag bra utan anledning. nuförtiden, är jag lycklig



tiden har inte alltid sin rätt, även om så ordspråket lyder.
men trots det, så kommer den. och den gör det utan överseende för vad vi själva vill.
kanske tar det tid, men den dagen den kommer, så har vi ett val. se tillbaka och ångra för att sedan glömma, eller se tillbaka för att minnas meningen med det som faktiskt gjorde att vi valde det från första början.


tiden förändrar våra prioriteringar

just precis . något jag blivit väldigt medveten om på sista tiden, eller upplyst om snarare.
saker förändras. och jag har fått lära mig den senaste tiden att inte ta ut någonting i förskott, att verkligen försöka se fler än en synvinkel när det gäller uppfattningar om vad som är rätt och fel, besvikelse eller svek. utifrån det har jag sedan fått jobba på att sätta mina känslor åt sidan för att försöka rätta till sådant som är fel utan att kanske tycka att det finns endast en sanning, ett rätt , och inte flera. efter det har jag fått lära mig att svälja, inse att kan man inte göra mer så kan man inte och då är det dags att öppna ögonen för att inse att det man så starkt kände var något kortvarigt och inget jag själv ska ta på mig skulden för eller heller sörja över.

det finns vänner man vet att man kommer ha hela livet, sedan finns det dom man tycker det borde vara så med men inte riktigt kan förstå hur det skulle gå till när man börjar tänka framåt. man ser det inte framför sig men uppfattningen envisas ändå med att tycka att det "kanske " man känner är värt att hänga alla sina kort i. kanske ska man vara lite mer försiktig med just den sortens vänner ,kanske ska man dämpa hoppet ,sina lovord, sina fina fraser och distansera sig en aning ,redan från första början.

och så inleddes det nya året

med att säga hejdå. med att sakna. med att umgås med min fina vän. ronja har varit inneboende hos mig sedan nyårsmorgonen. vi har legat och degat framför datorn och massa filmer.vi har sjungit. vi har ätit allt man inte borde äta som vi skiter i att man inte borde äta bara för att vi älskar allt man inte borde äta. vi har även ätit massa is. och tankat bilen. lämnat in alla min flaskor som stått i min hall i två månader. solat solarium. skrattat och gråtit tills vi trodde att vi skulle spy. ( detta var till dear john, som ja förövrigt redan hade sett förut ). idag lämnade jag av henne hemma och åkte iväg en sväng till nada och hennes inneboende plus familj. vi var även och kikade på eriels hus som redan faktiskt börjar likna ett hem. sedan hade jag ont i huvudet var trött och hungrig så jag begav mig hemmåt med en mellanlanding i driv in en för att köpa cheeseburgare.

intressantare än så var det inte. nu ska jag hålla tummarna för att morgondagen innefattar allt jag önskar och ber om att den ska göra.ett fint godmorgonsms, förändring, uppdatering, möte med min syster som kommer hem från egypten och slutligen fest. puss och godnatt på er


slutet på det gamla året

den senaste tiden har varit turbulent.
anledningen till varför uppdaternadet inte har funkat har varit att jag haft fullt upp. med mig själv och allting runtomkring. jag har mått piss men de senaste två veckorna, tre kanske har jag känt mig lyckligare än på länge.

jag har hunnit varit i sthlm på wallmans med finaste systrar och ronja, dagen efter drog vi oss till våran fjärde syster för inflyttningsfest. dagen efter det klev jag och ronja upp fulla och satte oss på en buss för att åka hem till henne och byta om oich ställa oss i kyrkan och uppträda. jag sjöng själv och en jullåt tsm med henne. det var en  bra helg fylld av alkohol skratt nya människor, gamla och en massa bara skoj!

jag har även hunnit få jullov.varit på statt ett antal gånger,varit på karaoken tre gånger, träffat peter, fikat, firat jul med min fina familj. fått hem min lillasyster. gjort slut. umgåtts med nada och hennes familj en massa, sagt hejdå till hennes finaste syskonbarn som åkte hem till japan igen. varit ute i snön och lekt, druckit glögg, spelat sällskapsspel och en massa mer.

jag har träffat en människa som betydde väldigt mycket för mig i sommras. och insett att denna inte gör det längre. att det finns kvar men inte alls på samma sätt. träffat någon jag aldrig träffat förut, som råkar vara den finaste människan jag någonsin fått möjlighet att lära känna. låtit mig själv vara lycklig på riktigt för en stund. låtit mig själv saknat. låtit mig få känslor jag inte trodde jag kunde få. jag har varit till ett medium. och slutligen, firat det nya året tillsammans med dom bästa människorna jag hade kunnat fira nyår med.


förövrigt, har tvåtusentio varit det bästa året. det har hänt så mycket, och jag tänker inte nämna allt ,mycket vet ni redan, resten håller jag för mig själv. jag tackar för det och inväntar ett nytt och annorlunda år som kan bli precis hur som helst. jag ska ta varje dag som den kommer och göra det bästa av allt jag kan rå över och göra något åt. puss på er

RSS 2.0