lay it all down, just let it fall out

herre min jesus vad längesedan det var jag skrev här nu.
förmodligen för att jag har så mycket i huvudet och har varit så stressad så att jag inte ens har kunnat prioritera hälften av allt som varit viktigt. det senaste vi vart klar med nu var projektarbetet. jag och ronja spelade på muskan förra onsdagen, en timme på kvällen innan karaoken drog igång. var så jävla mycket roligare än vad jag ens hade kunnat föreställt mig. faktiskt,var det längesedan jag trivdes så bra på scenen. vi hade fullband och dom var jätteduktiga och jag är dom nog evigt tacksam för allt dom ställde upp med, våra fina killar och sofia. vi blandade egna låtar med några covers, kanske lägger upp någon låt när jag har fått dom.

efter vi spelat var vi kvar på muskan och sjöng karaoke med jamina, dansade och hade oss. och sedan var vi rätt många som gick vidare til ch på quiz.





annars, har vi hunnit firat in påsken. det gjorde jag genom att umgås med familj och vänner, åt en massa massa massaaa och gick även ut på lördagen på stadt efter att ha firat carros nittonårsdag ute i bergvik först.
förövrigt, har jag varit ute i solen hela dagen, med kaffe och spel och fina människor. PLUS världens godaste morotskaka ,fall någon ville veta.





idag var vädret dock sämre men lika bravar väl det ,har spenderat fyra timmar med rep på skolan.
imorn förväntar jag mig vin och gott sällskap och mera karaoke. hejs

RSS 2.0