> Helg igen



I fredags vart det fest. Istället för pizza och mys med ronja och några andra innan,så bestämde jag mig för att ha en efterlängtad bellebuskväll så vi gjorde oss i ordning, började rätt tidigt och for iväg vid halvåtta-åtta tiden istället med humöret på topp till söderala lokalen och snyggronja och snyggcarro. Vilket slutade med en lyckad kväll. Jag hade jätteroligt, synd bara på baksmällan som varade till så där kvällskvisten dagen efter,men det vare nästan värt. så tack för det , och sen väntas tjejfylla nästa helg bara va?;) ser jag framemot :)

__________



Lördagen bestod som sagt av dåligt humör och ont ivarenda kroppsdel jag äger. Fick god mat och världens mysigaste sällskap men var bara en tredjedel så uppskattat som vanligen skulle jag väl kunna säga. Dessutom som pricken över i:et har jag haft en riktigt jobbig dag idag också på alla andra sätt.
Insåg också att det tagit mig lite mer än fyra veckor fram till nuatt få mig att verkligen känna mig så ledsen som jag borde känt mig redan då. Jag blir rädd. och jag är arg , besviken och frustrerad. Jag har inte själv satt mig i den här situationen utan det har ni gjort. Jag är frutansvärt less över det, och ingenting finns det jag kan göra, ingenting finns det ni förstår. Jag hoppas verkligen att det någon gång ändå sjunker in i era skallar att det påverkar oss.hoppas också mer än allt annat att ni ljuger om att ingenting kommer förändras, för gör det inte det, då jag vet att det borde, så svär jag på att då flyttar jag. det värsta jag vet är orättvisa. det räcker med dessa femton år. men trots allt, och iallafall, så dig har jag, och det finns inga ord i världen som beskriver den tacksamheten, och inte heller mina känslor för dig. Och fr. de ena till d. andra, vad än andra säger eller gör, försöker antyda eller förändra, så finns det ingenting som kan göra något åt det faktum att det är vi. Det kan absolut ingen ta ifrån oss.
haha och förresten, nåt jag glömt att nämna, du kan dra åt helvete. du är tragiskt patetisk och ledsamt naiv :) / J.




>>
We get it on most every night
When that moon is big and bright
That's a supernatural delight
Everybody dancin' in the moonlight
Everybody here is out of sight 
They don't bark and they don't bite
They keep things loose they keep it tight
Everybody's dancin' in the moonlight

Dancin' in the moonlight
Everybody's feeling warm and bright
It is such a fine and natural sight
Everybody's dancin' in the moonlight

Inte bara jag som tänker på sommarn ? geeeee mig nu. och en lika lovely :D <3

< 150109

Tredje dagen jag är hemma idag. Huvudet är tjockt som en jävla vattenskalle, vilket också gör att min röst låter helt pajko när jag ens pratar enligt min hjärna. Värker gör det överallt, halsen svider och alla anda trevligheter. Huvudet är värst. Inte tycks det gå över någon gång heller. tacksamt. som ett plus ikanten måste ind.valen skickas in imorn så nog allt måste jag till skolan, försöka prata med syon osv. uscha säger jag för det!
Är så äckligt trött på allt , blir det snabbt och när jag blir det så blir jag det verkligen big time.

Förstår inte hur jag ska orka skolan, nästa år och nästa år ändå, när jag redan är så less trots det att vi knappt har lektioner alls om man gemför med många andra. Förstår inte vad som skulle kunna få mig målmedveten och driven till att plugga mer och vilja och känna att jag kan och orkar lägga ner mer tid på skolan. Har försökt sen första dagen, redan då fast beslutsam om att jag inte skulle trivas. Det är inte människorna ,lärarna eller skolan. Egentligen är det nog bara jag själv. Jag vet inte vad jag vill, och så länge jag inte vet det har jag svårt för att anpassa mig. Att av det jag ändå vet innebär att vilja något så mycket mer och något så väldigt långt härifrån gör det tyvärr ännu svårare för mig. Listan efter det kan göras lång och exempel på ytterligare punkter är att ett år snart redan har gått vilket gör mig panikslagen, väldigt tidspessimistisk och halvt deprimerad. Får svårt att tänka klart, och också att bestämma mig för vad som är värt det ena ochdet andra.prioritering. En annan är att den viktigaste delen av mig flyttar härifrån, ifrån mig.En del av mitt blod och en del av min själ. Och då är den här sistnämnda inte tankar som ni förstår utan fakta och känslor. Det enda konkreta, enda man faktiskt kan ta ochkänna på som gör migriktigt ledsen. Men det skulle jag kunna skriva ett riktigt långt innlägg om, och det kanske jag gör , för finns många nack och fördelar med det, saken nu var hur det får mig att känna, vilket bara är dåligt och är också egoistiskt att skriva om för det gör inte saken rättvisa just nu. så kanske senare. nu har jag skrivit tre dubbelt för många rader. Jag älskar dig. hoppas du förstår att lika mycket som jag är ledsen för min egen skull , är jag glad för din. resten är bara oro / J.

> År 2008, sammanfattning

Vintern tvåtusen åtta spenderades med bellebus, och tova. Var även då Jacke började betyda mycket för mig och vi umgicks mer och mer vid den tiden. Iskolan var vi till järvsö (och för min del vart jag tydligt medveten om att skidåkning inte är något för mig) , vi bakade och pluggade. Nyår 07-08 firade vi hemma hos erik uddén , avslutades med dubbelt syskonefterfesthäng efter tolvslaget på torget ;) mkt rolig kväll och en mycket bra början på det nya året, det tror jag de flesta vi umgicks med då höll med om .


Vi festade en hel del i vintras, eriks artonårs fest i januari var en av dem, också en sån man kommer ihåg. Precis som lägenhetsfesterna vid tempo som slutade sent där elr i jackes hus. Sedan fortsatte det med tranan, tjejfester,fler marsfester hos erik, husfester och barfester hemma hos hampus, byggfesten(som iförsig bara var jävligt kul innan vi gick till själva lokalen)sista april hos jacke och så skolavslutningsfest, sen vare sommar.




Våren. Träffade ronja första gången (i nyktert tillstånd, träffats långt innan dess annars) Det var den dagen då Jag med jacke vid min sida åkte ner till Gävle. En av de bättre dagarna den våren, jag säger inte att jag fattat rätt beslut efter vad jag kom underfund med då, för det vet jag inte alls än, men började lära känna en underbar människa plus att jag växte den dagen och insåg att jag klarade av saker på ett mycket mycket bättre sätt en bra, vilket jag aldrig förr vågat trott att jag skulle. Annars, var på en av de bästa konserterna jag varit på någonsin, med mina två sötaste systrar, helt underbar och låtarna ville man gråta till. Sista veckorna i skolan var riktigt roliga, hittade bara på en massa bus, soligt och varmt var det ute och jag och jacke hade bara roligare och roligare tillsammans.


I maj var jag på Parisresa med tjejerna från nian. Såg de bästa av paris i flera dagaras 26graders värme. underbart kul hade vi och veckan avslutades med de häftigaste karusellerna jag åkt, och det var på disneyland så klart. Sedan hann jag bara hem så for jag iväg till Kreta med familjen. Det är den bästa utlandsresan jag varit på och svårt att tro att jag kommer åka på någon bättre någonsin. Vi såg inte ett moln på himlen på hela veckan, och då skojar jag inte. Stekhet värme ,vattnet lagomt härligt, och maten och hotellet var underbart, stränderna lika så. annars vill jag lägga till att jag minns vädret inte var så tokigt hemma heller när vi landade, och under dessa månader här, träffade jag någon som redan då fick mig att må förvånandsvärt bra.




Sen blev det sommar
. och den blev minst lika bra. Många härliga dagar på stenö, dock är det ju alltid så man hade velat haft fler, men ändå volleyboll och bus på nätterna och dagarna. Jacke var min sommar, och jag skulle inte byta bort den för något. oslagbar var den. Vi hade barnsligt kul och lät det som hände hända. Vi festade, lekte, skrattade, grinade, träffade killar,kompisar, åkte moppe, bil på nätterna, myste, åt,solade, och allt merjag inte kommer på eller finner ord för att förklara. Nej finns inga ord för den här sommaren och fanns nog inte en dag jag och jacke inte umgicks i sommras.
Och nej Jag kanske inte ska säga att hon var min sommar för då lär ju inte den kommande sommaren ens bli i närheten av bra, utan jag kanske kan förklara det som att jag och hon tillsammans, gjorde den, till något jag aldrig glömmer. Man ger och man tar och så länge det passar för stunden, får stunden vara en vecka, en månad, en sommar, ett år , eller flera. Dethär var en sommar ,och jag tackar för den, för perfekt var den .
*Mer- göteborg och liseberg, finns inge bättre än att springa omkring hög på karusellkickar en hel dag, lars winnerbäcks musik där han spelar rak framför ögonen på en och ett mysigt jobb ute i en kiosk i skogen men sötfolk runtomkring sig ;)



Några partystunder isomras, *sundsvall värmen och sällskapet var underbart, vissa saker vart kanske lite väl överdrivna, men det var som vanligt det med jacke, och som vanligt skrattade vi magarna av oss åt allt bara. *midsommarafton, riktigt bra och mysig början, hade dock kunnat slutat bättre. mina tjejer gjorde iaf kvällen och värme var det.*cityfesten, två dagar i en lägenhet i gävle med dem jag ville vara med då. dagarna flöt ihop i en lång härlig fylla med skratt ,musik ,mat och spring på stan.* tranan isomras, slog nog de flesta fyllor för så kul har jag då sällan sådana gånger för mig själv som jag hade då.och så jag skriver ,men massa musik hela kvällen var det plus alkohol man inte nämner namnet på, och värt det en gång ,var det garanterat. * bergviksmarknaden, överskattad, men kändes som ett bra avslut, nästa år blir det nåt annat den kvällen, början var bra, mitten okej och slutet komiskt. mysig kväll stundvis. nej det var några, fler orkar jag inte skriva och ganska säker påatt ni inte orkar läsa med.




Hösten, skolan började. Ronja och jag har umgåts sen första dagen och finns nog ingen jag kommer vilja umgås lika mycket med som jag gör med henne, en sån go och knasig människa. dessutom har hon en röst som ingen annan , lägg det på minnet ni som inte har nån koll ;) annars helt okej mysig klass, och höstdagar hos pontus, mkt rep och två uppträdanden har vi hunnit med . ett på teatern vilket är det största vi kommer att ha haft än på länge, plus ett också överfullsatt musikcafé som dock inte ens hade sceen. men det var mysigt och det var underbart kul. Dock själva skolan och staden är inte alls rolig och jag längtar varje dag tills den dagen då jag får flytta härifrån . Några riktigt mysiga klassfester har vi hunnit med i höst, och med ronja många donkenbesök. och annars, började den bästa jag har bli den bästa jag har ännu mer, ungefär då, i höstas.




Vintern
,också var vi till london, riktigt häftigt och mest värt att nämna var Queenmusikalen, rös hela föreställningen igenom, riktigt mäktigt var det. Sedan vare luciaveckan , där jag träffade några söta puddingar, er snarere lärda känna. Var en otrolig vecka, med slit dock men också med så himla mycket skratt och tokigheter. Den veckan upplevde vi både tråkig, roliga och rörande saker, och vi lärde oss också vad så lite kan vara betydelsefullt för vissa människor. Sedan är ett kort på en av de underbaraste människorna jag träffat. Träffades första gången för flera månader sen och har bara träffats mer och mer sen dess. 16 november 08 blev vi tillsammans på riktigt. Han är det bästa som hänt mig, det viktigaste jag har och tanken på att finnas utan honom hos mig, vågar jag inte ens tänka.

Annars, estetfesten hos pontus var hemskt mysig och rolig, juldagen var full av fylla men riktigt rolig, en otroligt mysigt jul har jag haft och nyårsafton ångrar jag kanske lite att jag spenderade som jag gjorde. Samtidigt som jag kanske tänker om och säger att jag hade några av mina bästa tjejer hos mig, jag var så oerhört härligt full, fåglar viskade några riktigt roliga saker i mitt öra, (dock inte riktiga fåglar för då skulle jag nog allt spy,är nämligen livrädd för sådana äckliga monster) och det bästa av allt var att jag fick träffa älskling på tolvslaget. Sedan, i några onödiga minuter nådde från onödiga människors käftar oss ord som skapade tjaffs ;)men som snabbt gick över och sedan slutade natten med efterfest så det vet gudarna hemma med min störda familj inklusive pojkvän och ett stort plus på det min galet galna storasyster( som såklart tillhör familjen hon också men ville bara påpeka att faktiskt hon firade nyårsaftonsnatten med oss också :))

sååå, perfekt avslut på ett perfekt år. Kommer nog vara det mest händelserika året jag varit med om på bra många år. skulle inte klaga om det händer massa bra saker det här året också och en del av mig kommer längta tillbaks till allt som hänt, men nog måste jag säga att det känns skönt att det är över och trygg och nöjd känner jag mig med alla minnen jag har med mig från erfarenheter upplevelser och alla dessa nya känslor. Jag tror att en del av mig alltid kommer längta tillbaks till den här tiden lite lite grann, för har jag inte beskrivet det med ord nog (vilket jag aldrig kommer kunna göra på ett rättvist sätt heller) så säger jag igen att mycket av det som hänt 2008 var fantastiska saker. Både bagateller som alla större upplevelser.Och samtidigt kommer jag leva länge på allt detta och allt annat jag inte nämnt, så jag kallar mig nöjd, för en gångs skull, och glad och orädd inför vad det nya året kommer att innebära. / J.

Ut en sväng i internetvärlden igen!



Ja, såsant så . Hänt så mycket i mitt liv de senaste fyra månaderna. Från det att jag la ner bilddagboken (var nog mer än fyra månader sen ) till att jag hade paus några veckor till det att jag gjorde en blogg. Det var mycket av allt tragiskt och tråkigt, ju mer jag uttryckte mig desto verkligare kändes verkligheten. Något jag kom på ganska snart att jag inte orkade eller klarade av för just då. Nu är jag tillbaks igen. Öppnar mig en smula för alla som känner för att läsa. Gör det för min egen skull som vanligt så kommentarer om vad jag skriver är jag helt ointresserad av , spar det till någon som bryr sig.


Så, under den tiden jag inte varit riktigt uppkopplad har det hänt en del. Saker och människor är vad som hänt. Sådant som har kommit att forma en bit av det som nu är jag och det liv jag börjat leva. Förnyelse behövde jag ,och det fick jag också. Som jag nämde nyss inte bara bra saker har hänt, (och som alltid är det jag kämpar med och alltid kommer att kämpa med mig själv.) ibland är det svårare än vanligt. Under den här tiden och lite längre tillbaka än bara dessa månader, har nya människor börjat att betyda mer för mig än vad jag någonsin kunnat hoppats på elr förvänta mig. Det tackar jag för, också för dem som fortfarande eller efter långvariga bråk nu kämpar för att behålla sen långt tillbaka djupa vänskapsrealtioner. Vill kanske också nämna att jag är på rätt väg till att äntligen börja se tydligare olika värden på saker och personer. Jag har blivit sviken många gånger, denna gång tror jag att jag förstår skillnader, skillnader som inte bara för mig gör mig riktigt ledsen utan mer också säker på vad jag måste kämpa för att låta bli att kämpa för. Att jag har öppnat mig för fel person-personer, är tydligt nu , men samtidigt vill jag göra klart för er att jag inte ångrar en sekund, att jag snarare är glad för vad det gav mig, från ett håll -en underbar sommar tillexempel. Men för att avrunda, mer om allt kommer, också en sammanfattning på dessa månader och kanske spritt om år tvåtusenåtta. Sedan, när jag är klar med det, ska jag börja skriva, när jag känner för det, om vad jag känner för, bara för att , jag känner för det. / J.

RSS 2.0