Nyårsafton

Gott nytt år mina kära vänner.
festandet är i gång, sen timmen tillbaka. ha en rolig kväll :*






År tvåtusennio

Ja hörri sötproppar.  år 2009 börjar leda mot sitt slut.
och jag ska försöka minnas vad som hänt det här året. kan inte fatta att det om några dagar faktiskt är slut.
är mest för min egenskull jag lägger upp det här drygaplånga inlägget, för at tkunna titta tillbaks och minnas. ni gör som ni vill, mennu ligger det här, fritt att läsa ,ska göra mig så kortfattad som möjligt.

2008 var ett bra år, där en massa saker hände hela hela tiden, paris, kreta,london, söderhamnsluciaveckan, sommaren(!!), göteborg, kelly klarkson larswinnerbäck konserter, jag gick ur grundskolan, jag började gymnasiet, skaffade pojkvän, ja en massa massa massa.

2009 däremot, har varit annorlunda. jag har gått igenom, och går fortfarande igenom helt andra slags förändringar. det här året har handlat mycket om att försöka hitta någonslags balans mellan allt det roliga och allt jag bör ta på allvar. året har bestått av många besvikelser och det har gjort att jag har fått / kunnat koncentrera mig mycket på mig själv istället. men jag känner att jag är på rätt väg och jag har också fått kontakt med fina nya och även gamla vänner, skrattat gråtit och gjort lite av allt som ett år ska innehålla.  ändå står jag fast vid att jag tycker 09 har varit ett slags mellanår.  vet inte om ni förstår hur jag menar ,men ni ska få några bilder och en lista iaf.







Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja absolut.


Höll du några av dina nyårslöften?
Kommer inte ihåg att jag hade några.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej


Dog någon som stod dig nära?
Nej tackoch lov inte.


Vilka länder besökte du?

Grekland


Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Ja en del saker. som t.ex en sommar med mer fritid( mindre jobb), vänner, fester och resor.


Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Hm.. ska väl vara skolavslutningskvällen då jag fick reda på av en föredetta vän att jag levt ett förhållande i sju månader baserat på en stor fet lögn (åtminstonde var det så det kändes), och den natten sedan.. annars, inget jag kommer på så här rent spontant.


Vad var din största framgång 2009?
har inga


Största misstaget?

att jag inte tog en paus och funderade ut ordentligt vad jag ville och kände efter direkt efteråt, istället för att försöka fortsätta som vanligt mitt i problemet.  det och att jag gick över gränsen med fel person vid fel tillfälle


Har du varit sjuk eller skadat dig?

nej det här året har varit väldigt bra på den fronten. förutom en riktigt obehaglig urinvärksinfektion av den värre sorten i början av året.


Bästa köpet?
Min säng! ( pappa som köpte den men.. ändå. får räknas)


Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder tror jag

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja utlandsresan, men mest människor. Daniel och cecilia. ( vänner gjorde också mig glad så klart, men inte på samma sätt )

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Whiskey lullaby, new york & svennebanan

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare först, sedan, mest ledsen.

 

Vad önskar du att du gjort mer?
umgåtts med fler än bara mina jobbarkompisar, koncentrerat mig på skolan, gråtit, kört bil, mysfestat i solen, levt.


Vad önskar du att du gjort mindre?
jobbat, stängt av känslor.


Blev du kär i år?
var, inte blev.

 

Hur många one night stands?
beror på hur man ser det

 

Favoritprogram på TV?
inget, idol var väl.

 

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja

 

Bästa boken du läste i år?
innan jag dör

 

Största musikaliska upptäckten?
ingen spec tror jag, ska i sånna fall vara paolo nutini

 

Något du önskade dig och fick?
Ja var det säkert.


Något du önskade dig men inte fick?
Ja var det säkert.

 

Årets bästa film?
ingen spec, nån av dom bättre är ugly truth.

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Var med min familj & pojkvän.

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En massa saker

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
ingen aning

 

Vad fick dig att må bra?
det vet jag inte riktigt, mat ?;)

 

Vilken kändis var du mest sugen på?
nej inge sånt

 

Vem saknade du?
ingen. cecilia sen hon flyttat om det räknas

 

De bästa nya människorna du träffade?
Det vet jag inte. är många man vetat vilka dom är men inte börjat umgåtts med förens nu. gammlanya människor, vänner.


TRÖTT

Jag och cillan La oss fem i natt, tre timmar senare skulle jag upp. Jag trodde jag skulle spy,blä vad jobbigt. Sitter på mammas Jobb(elr halv ligger i hennes liggfotölj!) Tänker somna snart har jag bestämt. Men ska iaf snart färga håret och sen behöver jag köpa nya vitaminer. Sen ska vi äta med dom andra någonstans. Tror det blir kinamat idag faktiskt!hejs så länge:*


mysmåndag

idag åkte jag in till elva och fikade med johannapannan. babblade i två timmar och gjorde massa annan strunt, sen mötte vi upp edvin och följde med på mer strunt. sen åkte vi tre till donken. babblade vidare massa mer och sen kom peter och hämtade mig. en till fika på waynes, i flera timmar till och sen kom cillis och babblade och fikade hon med. sen gick vi tre på sibylla och åt. var hemma vid halv åtta elr något så, lång dag idag men mkt bra och mysig.

nu har jag gett cecilia en uppdatering om livet som söderhamnare genom undervisning via internet. tragiskt men sött. och snart ska vi gå och ta oss en nattmacka. imorgon ska jag in och behandla mitt hår , sola lite kanske och ta det lugnt bara, vi får se.



peter visar upp sin mystiska sida.. har inga andra bilder från idag så den får duga gott folk, nattinatti på er

okänd

du påminner mig om en människa jag inte kan släppa taget om riktigt.
ytligt, på något vis, förstås . det där med känslor är ju inte riktigt min grej .

Gävletripp

Yes vi följde strömmen och begav oss till gävle, dock med andra tankar än reashopping i huvudet, vi spar det till sthlm. Vi började med att smälla i oss två hamburgare var,sen kikade vi en snabbis och sen satte vi oss och fikade,äntligen säger Ja.var typ två tre veckor sen nu:o Kunde inte valt någon bättre dag dessutom! Vi sitter på tåget påväg hem nu,fick med oss lite grejer hem ändå. Man kan ju inte låta bli. Vi sitter här nu och är helt förstörda över att vi lyckades missa förkylningsoch bakterie varningen över den här vagnen. Men det ska vi komplettera med att ta oss ett besök på donken när vi kmr hem. Det kmr garanterat stärka immunförsvaret och alla basiller kmr rinna av oss på momangen.Jag suktar efter cola. Klockan är sex och cillan och jag mår katastrofdåligt,så jag är nöjd med våran insatts idag.jag tror min kropp dog inatt. Men vi hade kuligår kväll och vi fick besök av tre härliga musikkillar så den delen klagar vi iallafall inte över. Nu ska vi kliva av här snart så ska avsluta det här luddiga inlägget. Ha det bra.

Julafton

God jul på er allihopa.
ska försöka fortsätta hålla humöret uppe, påminna mig själv om att julen är mysig.
men måste ändå få nämna att ibland kan jag inte låta bli att bli så där extra jävla irriterad ,över hur påklistrat allt samtidigt ska vara på julen.
allt handlar om att man inte ska bråka, vara ledsen eller arg. men varenda jul är det likasvårt att inte låta åtminstonde en av dessa tre sakerna få hända.

jaja, ska sluta gnälla. FÖR DET ÄR JUL!. där har vi det igen, ingenting får vara fel , för det är julafton. en jävla dag om året är det julafton, klart som fan att det är påfrestande och dömt att misslyckas.

ni ser jag kan inte sluta;) önskar er iaf en jävligt god jul, för det ska jag ha. jag sänder en tanke till alla som skulle behöva den här julen mer en jag, och en önskning om att världen snart kommer förvandlas till den rättvisa plats den borde vara.
och sen vill jag också nämna att de senaste dagarna har varit minst sagt urspårade, i natt somnade jag fem. ana min övertrötthet ;) puss & kram på er allihopa. baara för att det är jul .höhö. eller, hoho som tomten brukade säga när han fanns.

Jag är uttråkad

och i en stad som den här, kan det aldrig leda till någonting bra.

Nu är det ialla fall jul, tack och lov för det.




gårdagens nattsnurr


Ibland tänker jag på dig. ytterst sällan nu förtiden, och det är skönt. men ibland gör jag det, och för en gångs skull har jag en ny slags distans till det, vilket gör det mer okej. Det gör ingenting att du är elak och falsk. eller, på ett vis gör de det, det gör så att jag inte längre kan sakna dig. alls. ingenting. inte ens lite.
men för ett tag, var du en vän. min bästa vän. och jag har i alla fall hjärta och själ att kunna tänka, att jag hoppas att allt är bra med dig.




kanske är det julen som gör mig lite sentimental? vem vet, man är bara människa.
förövrigt så vill jag bara säga att idag känner jag mig lite ledsen. elr som min mamma sa, idag har man ont i magen, det vänder sig. går inte riktigt att komma ifrån känslan av att någonting är väldigt fel. livet är så orättvist. dagen innan julafton dessutom, så händer någonting som absolut inte får hända. jag sänder en tanke till er, och även om det inte hjälper, känner jag med er, så mycket jag tror man kan göra för att vara en främling.

I gotta feeling

ey.
somnade vid halv tre i natt ,vaknade ett. gör framsteg!
peter kom och hämtade mig , jag amanda och peter åkte in till stan och fikade. mkt mysigt.
babblade i någon timme, träffade lite folk, spanade på lite folk, pratade om lite folk, ja ni förstår.
sen kom cillan också åkte vi med mamsen till ecenter. sen donken.
när vi kom hem hade linnea kommit. mkt bra tycker jag.

annars, vem du är, det vill jag veta. jag är nyfiken, på ett jobbigt sätt. tyvärr är jag nog det mest bara för att jag vet att det inte ens är någon idé egentligen. antar att det är det som ligger och stör i min hjärna.

nej, nu ska jag ta och städa här , så här kan jag inte ha det när det är julafton imorgon ;)


Det finns en fara i att aldrig hitta vägen

och det finns något vackert med att vandra den ändå.


Såna som vi med lyckan mitt i sorgen
Vi ställer frågor jag är trött på mina svar
Men du finns i mina drömmar när jag sover
Jag vill förändra någon av oss men jag vet inte hur man gör

är det min tanke dom ser


tjolahopp
sitter här och funderar över vad jag ska hitta på. krypa ner i sängen med en film tror jag, helst skulle jag vilja ha en liten cillis här också. får se om man kan lyckas locka hit henne på något sätt.
annars, har jag äckligt ont i lederna, ni vet i knävecken? nej det vet ni nog inte. jag som är cpmusklad bara. höhö, finns det inga ord, hittar man på egna ;) iaf, det beror förhoppningsvis på att jag inte sover, inte på att jag håller på att bli sjuk. jag sover nämligen alldeles för mycket, eller ingenting alls. ingen balans där inte. den här natten har jag tillexempel inte sovit alls. så sov från elva i morse till tre. det fick duga.
annars2, imorgon måste vi in och fixa det sista. dagen före julafton, hopplöst men så är det. och nuu ska jag krypa ner i sängen. hejs på er. 




jag är inte omöjlig. alla är värda en chans, men inte mer. en. och nu fick du din.
men det var väl ingen större överaskning att jag även den här gången hade rätt. ett -noll till mig. tragiskt mer än oväntat. jag skrattar, man orkar ingenting annat när man bor där man bor.


Snart jul

och här sitter vi och drägglar efter sommarvärmen! som sagt, cillan är hemma och det är tokmysigt, än så länge ;) och tanken på att hon dessutom ska vara hemma i fleraa veckor den här gången gör mig lugn.

 

igår var jag och mamma och inhandlade lite julklappar åt cillan.och jag handlade skor, elr fick av mamsen. sen åkte vi och hämtade cissi sen åt vi god mat på amore! sen hade vi hemmakväll vi tre. mysigt.

 

idag följde vi med pappsen och handlade och tog med oss donkenmat till mammas salong ,och mamma och cissi färgade håret. ikväll hoppas jag på ytterligare en lugn hemmakväll, och vi ska äta tacos, mums på det.

 

annars ? börjar inse att det är dags för förändring. du gör inte ett skit och jag tänker göra motsattsen, men för min egen skull så därför har det inte ett jävla dugg med dig att göra.

åh, jag och cillan vill tillbaka till kreta. nununu! och stanna där. många många veckor!:*


Onsdag

Idag åkte jag in till skolan halv nio för att sjunga en låt  (terminsuppsjungning) inför lärarna. Sen har jag vart ledig resten av dagen, så vi har suttit i kafeterian, kikat på teknistshowen och sedan mötte jag upp belle också tog vi bussen till gävle. fikade ,åt mat och kikade /köpte julklappar.




Ikväll fastnade jag framför massa skitprogram på tvn, men kikade även paradisehotel (vilket ju verkligen inte är ett skitprogram. .. ;)) sedan har jag grävt mig igenom garderoben också och insett att jag måste sluta vara så lat när det gäller vad jag sätter på mig på dagarna. har samma kläder på mig jämt typ fast  jag har kläder i garderoben som är oanvända.jag är alldeles för bekväm av mig, och jag tappar lusten att bry mig på vintern när det är kallt och man ser äcklig ut.

vanligt snurr



Jag insåg att jag befann mig i ett förhållande som redan tagit slut. 
Det gjorde aldrig du.
Så jag tog mig ur det ensam, och det här var mitt sätt att göra det på.
jag är ledsen. tiden har inte alltid sin rätt även om så ordspråket lyder. 
Då, den stunden, föll sig tillfälligheterna inte som dom borde men än så länge har jag inte blivit klokare än att jag fortfarande tror att det jag gjorde mot dig,många andra men allra mest mot mig själv, fortfarande var någonting nödvändigt. jag vet inte om jag har rätt, eller om det bara är ett sätt för mig att dämpa min ångest från en förbjuden händelse.




jag har förlorat gränser, skillnader mellan rätt och fel, tilliten till mig själv och andra människor.
jag tror inte längre på kärleken, men allra minst på att ärlighet och förnuft ens existerar.



Vi har blivit som dom

jävlig måndag. orkar inge mer. spyr på det. allt .  jag ska ge mitt humör några dagar till, sen ska jag skjuta undan dom här känslorna under jul. förhoppningsvis kommer det funka.
fick iaf två saker gjorda idag som skulle vart klara för längesedan. började skriva rescensionen och gick till syon och planerade mina val. nu måste jag upp till den andra datorn och skriva ut. sen måste jag faktiskt lägga mig ochläsa ut boken, sen stryka lucialinnet. ska ha mitt sista luciaframträdande för iår imorgon. jag kommer förmodligen må bättre imorgon då förhoppningsvis allting som ska vara klart före jul kommer vara klart. förhoppningsvis.

vart tar saker, känslor, människor, minnen, medkänslan och förståelsen vägen?


Tredje advent

Glad Lucia säger jag (om man kan göra det )
idag är det ju trots allt riktiga luciadagen. Mamma väckte mig klockan sju imorse, hon hade tänt ljus och gjort ordning frukost, kokat kaffe och satt på tvn så att vi skulle kunna kolla på Lucian.
Så där satt vi ihopkurade i sofforna i mörkret. Det var riktigt mysigt.  Sen har vi klätt granen samt flyttat den tio gånger och haft ner den en och en halv gång, legat under den med kusar i håret och försökt skruvat fast den igen , funkade inte då den stacks så vi gjorde nya försök,med vantar på oss. sen vart den sne,och vi fick göra om. När det var klart och vi hade konstaterat att det är sista året vi har gran i år satte vi oss,väldigt lessa, famför tvn istället. vi återhämtade oss dock rätt snabbt och det fortsatte då med den brilljanta idéen att vi skulle pimp the träd. misslyckades det också. mamma fick damp på trädet och skatan ramla ner i stengolvet. tråkigt tyckte hon. jättebra tyckte jag. till min besvikelse överlevde skatan och pga av empatikänslor för att dess värde var en femhundring tog jag upp den och satte tillbaks den fint i trädet. måste också nämna att trädet tillslut, fick nytt liv. snacka om att vi är konstnärliga.

på kvällen åkte vi iaf in på luciaavslutningskonserten. dock (inte helt oväntat efter våran långa dag ) inleddes den av en förbjuden skrattattack. förlåt Gud säger jag, jag hoppas att han starkare än någonsin istället för tvärtom (då vi ju satt i en kyrka ) kände med oss och förstod att vi trots att det egentligen är oförståeligt, inte menade någonting illa med det pinsamt hysteriska anfallet. den upplevelsen tog på våra sista krafter men konserten var iaf bra och nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite och invänta ph. godnatt på er

ett skämt?

hahah ,jag vet inte hur man ska reagera längre. tar aldrig slut. åh. söderhaaamn. härliga lilla äckelstad.
det värsta är att till och med folk som flyttar härifrån misslyckas med att dra sig ur vad dom åstakommit! de faller liksom tillbaka. haha, det är så härligt på något vis. barndoms och bästa vänner delar sina killar,går laget runt. så har det alltid varit här och så kommer det alltid förbli. och där har vi en av dom bästa anledningarna till varför jag inte tänker bo kvar här en enda jävla dag längre än vad jag absolut måste.

Vi ser det snöar

Nuu snöar det iaf för första gången på riktigt i Söderhamn i år. kan bero på att den här snön faller kl elva på kvällen. Vilket betyder att det är kallt och den kommer ligga kvar över natten. vi får se om den ens kommer ligga kvar över dagen imorgon men visst är det härligt med lite julstämning så här sista dagen på början på sista veckan före jul? haha ;) det tycker då jag!
och vet ni vad jag mer tycker? att Calle skulle ha vunnit idol. Jag vart kär i honom på hans första audition och sen dess har han bara blivit bättre och bättre. (och jag mer och mer kär, så klart!!!) Men han är också den enda som har behållit hela sin personlighet och ärliga stil. han är egen utan att han riktigt fattar det själv. Han är den enda som är ful på ett sätt som blir sexigt, han sjunger så att man ryser, man blir så jävla glad när man ser honom, och han berör. dessutom är han aldrig tråkig. och hans dans.  åh, kommer sakna den tokmkt. förhoppningsvis får jag se mer av honom inom en väldigt snar framtid, för som ni förstår är jag såld och nu är jag ledsen för att det är slut på callefredagar.

nej hörrni, nu ska jag avsluta för ikväll och försöka snacka till mig några saknade sömntimmar hos john blund. godnatt och sov gott :*

dubbelinlägg?

höhö, kanske ska passa på att säga på en gång nu när jag ändå är igång med skrivandet ,att jag ändå ,trots allt gnäll har klarat mig igenom fredagen med stolthet;)

liksom, gick upp kvart i sex imorse? när hände det senast ?precis. duktig som jag var strök jag linnet och hann tillochme med en frukost. pappa skjutsade mig och fem i sju i morse var jag i kyrkan.i tid. punktlig. tycker jag var starkt jobbat ;) till råga på allt , har jag varit på alärten ända sen då till nu och faktiskt, på ett smidigt sätt fått fredagen att gå. inte många dötimmar, tack och lov när man känner sig som man gör.

hade alltså två föreställningar Lucia för skolan. var mysigt och det mesta gick som det skulle. sen hade vi massa mystid i kafeterian.
jag lurade på om jag skulle hoppa svenska och engelska lektionerna tolv till två. men duktig som jagvar klarade jag även det. ochnär jag väl var där insåg jag också,när vi lekte hela lektionerna och sjöng låtar att jag till och med hade roligare än vad jag brukar ha, så pluss till mig där igen . eller ja, mest till erik kanske ;)

sen hämtade mamma upp mig och vi gjorde en massa ärenden ,inhandlade en del julklappar och så där så nu är jag på g även där och tycker inte längre att det känns lika hemskt heller. dessutom fyndade vi hem massa skitfina lyckor, jag är helt kär. ja köpte ett sett med tre lyktor till mig själv och övertygade mamma med att köpa två olika set till sig själv ,kanske visar sen så får ni se vad fina dom är! jag vill faktiskt äta upp dom. höhö
så lite mer än tre timmar spenderade vi i eftermiddags,kväll - väldigt bra gjort måste jag säga för att vara bosatta i söderhamn.
men nu kommer det egentligen bästa med den här dagen, avslutar med det så andas in spänningen i lungorna.
jag och mamma svängde förbi donken och köpte CHEESEBURGARE ;å vi ser numera ut som två hamburgare förstår ni. hejsvejs på er

(förra årets bild från kyrkan kröningen)
och nej, tänker inte sluta lägga ut bilder på luciaveckan än. har ju lucia det här året också även om det nästan bara är med skolan i år, så till söndag får ni faktiskt stå ut, elr kanske (tyvärr från min sida den här gången) även en bit in på nästa vecka .luciaperioden hr en tendens att bli långdragen.



Ångest

åh. jag tror jag ska slänga ut datorn.
vill inte veta. vill inte Läsa om sånt där, idiotiska jävla saker. blä. spyr. får damp. blir stressad. får ångest.
vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill intevill inte vill inte vill inte vill inte vill intevill inte vill inte vill inte vill inte vill intevill inte vill inte vill inte vill inte vill intevill inte vill inte vill inte vill inte vill intevill inte vill inte vill inte vill inte vill inte. fattarni . typ .

men nu glömmer vi. jag spyr på att jag är så jävla brydd. helt i onödan. och Seen glömmer vi.
också får jag se till att det händer någonting för ovanlighetens skull den här helgen. så att jag slipper tänka precis hela tiden. känns bättre att försöka intala sig själv det. att jag faktiskt ska göra något. fast vi alla vet mkt väl att jag kommer sitta här hemma bara, utan ett skit att göra. älskar mitt liv :D förlåt för allt gnäll men jag är i en drygäckel svacka. julen är här snart men inte än. lucian är här men det känns inte. vintern är här men inte på riktigt. det gör ingenting bättre. jag vet att det kommer hända saker snart. men har varit alldeles för tråkigt alldeles för länge nu. börjar bli otålig. och dessutom, månaderna innan maj nu, kommer förmodligen vara de längsta i mitt liv.

Samhäll & Luciarep

Hej på er! Nio började dubbelsamhällen sen var det rep, en timme bara i kyrkan.  har varit en tråkig dag i skolan idag. är så jävla trött som jag sagt förut, men idag var jag på bra humör i morse ,försvann dock rätt fort. problemet för mig när jag ska umgås med killar i min ålder är att jag får aggressionsproblem pga av att dom kan vara så fruktansvärt omogna. man ska vara  barnslig ibland,en del av det tkr jag faktiskt man aldrig ska låta försvinna, men det finns rätt sätt att vara det på och sen finns det fel. Kommer ni tjejer ihåg när vi gick i (jag började i femman ;)) sexan,sjuan när man hade ett slags 'fjortisbeteende' ? välkommen killar. ungefär där befinner ni er nu. det mest skrattretande är att ni tror att vi tjejer som redan varit det(för så himla länge sedan dessutom) fortfarande är det, för att vi Fortfarande faktiskt har kul. med andra ord, när en tjej skrattar är hon en fjortis. den dagen jag kommer på vem det var som uppfann ordet fjortis....
samma sak med hora! det finns inget ord för att killar ligger med många tjejer, annat än player. Och det är fan inte samma sak, hora är lika med slampa, player är lika med status och cool.
ah ni ser, är less. tror jag ska bli nunna, bosätta mig i ett kloster någonstanns utomlands ett tag. det skulle  förmodligen bara göra mig väl.

allt om det, plusset på min dag var iaf att jag gick till mammsen när vi var klar i kyrkan, och hon smet från jobbet en stund med mig för att köra till donken och köpa cheeseburgare och jordgubbsmilkshake åt oss .finns ingeeet bättre ;) sen köppte jag sköljmedel och åkte hem och städade och tvättade, så nu är det fint och mysigt  här hemma inne hos mig. nu ser jag framemot en kanontvkväll. ska hoppa in i duschen ,senblire nattinattmössan direkt efter det här. vi hörs imorgon, hejs

 

den där bilden är från ett år sen (imorgon) när vi hade luciarep på morgonen alldeles innan det skulle börja. då var föreställningen i aulan på skolan, nu är den neranför i Ullrika ellinora kyrkan.
haha ,vilken komisk morgon det där var.

och så där såg det ut en stund efter.


mkt tjat om lucian nu från min sida känner jag , men är ju trots allt luciaveckan så lite lussestämingen måste det väl få infinna sig i min blogg tkr jag;) höhö

Godnattinlägg

Imorgon har jag sovmorgon. sen har jag dubbel samhäll, sen dubbelluciarep i kyrkan. kl två åker jag hem. då ska jag tvätta och städa. härligt (Y) men skön dag imorgon faktiskt. tror jag.
vi hörs mer då, och imorgon är det bara en dag kvar tills det är helg. sen är detbara en vecka kvar tills det är lov. guuuud så skönt det ska bli.åh. längtar! nattinatti på er.


fast det hade varit mycket skönare med sommar va? längtar ännu mer dit. men en sak i taget. lite snö nu bara sen blir julen jättemysig. det vill jag ha.en stund. över jul.
trots att jag kommer på mig själv med att njuta så länge backen få vara bar. när snön väl kommer kryper instängdheten och ångesten närmare, jag andas så mycket lättare nu.


Följ min blogg med bloglovin

Deep down I know..

Hej hopp. Kom hem från kyrkan vid åtta. som ja sa tog det en stund. Men det var mysigt. trots att det var segt. och trots att vi sjöng apfalskt. och fel ibland också. haha, jag tror jag och ronja har tappat insperationen. helt.
jag skulle ville hitta något nytt nu, nåt jättebra. och jag tror jag har på ett ungefär vad dessa skulle kunna vara för något. iaf några nästan jättebra-a. som Kan bli bra. är bara det att det är alldeles för mycket som inte stämmer just nu. framför allt så finns visst inte viljan.
skitsamma, orkar inte. Luciatågetvar jättefint. som svenerik sa, (visst heter han så?) det blir finare och finare för varje år!

annars, så har jag nyss fått mitt vardagliga kvällskaffe, så en aning lycklig är jag. tänk vad lite kan göra så mkt ;)

annars2, jag saknar nisse! spec mkt den här tiden på året, och när man träffar på honom nu också. han är ju våran :( usch, vad nostalgisk man blir, våra söta extrapappor! snacka om att man blev omhändertagen.


annars3, Drar mig tillbaka, vet vad jag känner och jag gör inte mer nu. jag är inte den som ger i onödan. ändå, brukar det vara lättare med vänner, men självklara saker för mig är inte desamma för dig. Jag känner inte för det här längre. inte på samma sätt. Är det för att förut visste jag inte? nu gör jag det. jag litar inte på dig

Too many names for me

Idag är det onsdag. har varit ledig. men haft 40 min privat sång .
var rätt kul. sen gick jag och solade. och seeen, vet ni vad jag gjorde då? ni kommer aldrig tro mig.
Jag gick hem! JAG. g i c k . heeela vägen hem. tog exakt en timme. jag tror på allvar att jag har blivit sjuk i huvudet. men eftersom att bussen kommer tio i 2 (missade tolvbussen, och går inga mellan tolv och två...) och då är jag hemma tjugo över  två. så då började jag gå tjugo i ett, och var hemma firtio minuter tidigare än bussen skullevara hemma hos mig. jag är smart. ibland. jag vet. 

nu ska jag hoppa i kläderna och åka ut till trönöskogarna och sjunga lite. i deras nyare fina kyrka. förra året var jag också där 'idag'. med SöderhamnsLucia. ikvl är det Ronjas tur. men först ska hon sjunga med mig! det blir nog en rätt långdragen kväll. seg. men det gör inget. jag överlever. för snart är det helg. puss på er!







trööööööööööööööött

så känner jag mig just nu. då. sen. förr. helaa tiden. speciellt nu.
är så jävla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. sov över första lektionen. kom till skolan halv nio. låg och sov och halvsov. till elva. sen åt vi mat. äter allt, men skolmaten är verkligen ingenting att hurra för. blir värre med åren. när jag var liten var det lyxigt i jämförelse.
annars, kollade på film och så, slappt. men drygt. åkte på äventyr med mamma efter skolan. tog ju hela kvällen typ. och som alltid med henne händer nåt hysteriskt roligt. det ena efter det andra, till slut gråter jag av skratt. jag fattar inte hur hon orkar med sig själv. hahah, tur att hon är söt också!
Nuu vill jag mer än allt annat (och förutom marabou så klart)ha lussebullar. men tror vi ska baka på fredag. nej nu orkar jag inge mer, måste kolla igenom låtarna, är ledig imorgon men självklart måste jag in och ha sånglektion. sååå jävla irriterande! hejs.


En rätt vanlig skolvecka

För mig, inte för ronjaa. Hennes luciavecka startar nu, fullt med lussande. hela dagarna långa! herregud vad jag hoppas hon är utvilad, finns risk för att man svimmar annars. hoho. men ha så kul stumpan så ses vi snart!

Den här veckan är näst sista innan jullovet. jagbörjar lugna ner mig nu, har gått så fort och nu är det verkligen inte långt kvar. det gör mig gladare. lite.  Jag kommer ha några mindre lektioner den här veckan, och då var mitt schema innan det redan rätt slappt så det kommer bli skönt. annars, vi ska uppträda på onsdag. jag och rorre. sen ska jag få kolla på dom fina luciorna efteråt. förresten, vill ni se hur annorlunda det var förra året vid den här tiden, då vi, jag maria, marina.. var lucior, detvar Sjukt mkt SNÖÖÖ!



kan ni förstå

Kan ni förstå hur stor min saknad är, hur mycket den värker? Vilken ångest det växer i mig ?
Jag har så mycket i mitt huvud, känslor i kroppen, händelser blandat med en massa tomhet, ensamhet, inre stress och min vanliga oförklarliga ångest.
Samtidigt, växer en ny ångest inom mig, en jag tidigare aldrig stött på , starkare och mer smärtsam än allt annat jag känner. 
Den går att förklara, den går att ta på , den går att förstå. för mig, kanske inte för er.
Det är saknad, kärlek, ensamhet, oro, och saknad sakndad saknad saknad saknad. tilsammans blir det ångest.

Min syster är flera tiotals mil bort. Händer någonting henne tar det oförlåtliga timmar för mig att ta mig dit.
Behöver jag henne finns hon inte här, vid min sida. inte på riktigt. Och jag behöver henne på riktigt.
Jag vill veta att efter en dålig dag får jag komma hem till världens bästa människa,
som hur jag än mår alltid lyckas med att få mig på bättre humör. hon är den enda som kan rädda mig från vad som hellst.
hon är också den enda som har förmågan att få mig att känna mig trygg.
På nätterna kan jag inte sova, jag vill gråta men jag lyckas nästan aldrig. jag ligger vaken och funderar på vad jag missar i hennes liv. jag tänker på alla stunder i mitt liv hon borde sitta vid min sida. på alla stunder hon Har suttit vid min sida. alla stunder i mitt liv där hon nu inte längre sitter vid min sida.

bara en sån sak som att jag vill kunna möta hennes blick när jag står på scenen, behöver inte ens det, bara veta att hon sitter därute någonstans, bara för min skull, mer där i ögonblicket, än vad jag själv är.
Jag vet att allt det här kanske låter töntigt. Men min lillasyster är min bästa vän och min andra halva.
Ingen kan ta hennes plats, jag prioriterar henne framför allt
. så kommer det alltid att vara.
och efter 16 år flyttar hon hemifrån, långt bort, före mig. jag har inte vant mig än och frågan är om jag någonsin kommer att göra det. har man setts varje dag hela livet ,är några veckor eller till och med en helg hur lång tid som hellst. en månad, känns som ett år.









jag skrattar mitt i gråten, hur kan man vara så jäkla söt?

Luciakröning

Helgen har varit lugn. har sovit mycket , är ändå fortfarande så sjukt trött.
annars, har jag myst med pappsen bara och ätit god mat.
idag är det söndag. först åkte vi på donken sen var jag i kyrkan från kl tre. klockan sex började kröningen.
var mysigt, och fint. sen åkte jag och pappa på donken igen, sen hämtade vi mamma.
nu är jag trött, funderar över om jag ska sova eller krypa ner och vänta på ph, och kika på det först.
Nu är det  två veckor kvar till jul, och jag tänker inte lägga i någon extra växel, speciellt inte då vissa kurser redan tagit jullov.
annars2, jag känner mig tom. och ledsen. jag önskar att jag visste själv varför.







Den här bilden är från förra årets Luciakröning då jag var med i Söderhamnslucia. jag är längst bak till vänster.













I år var jag med bakom söderhamnslucian med resten av hela estetprogrammet,så det var nytt för mig.
Känns skönt att det bara är en gång till nu, samma program, i kyrkan igen för skolan på fredag.
jag skulle inte ha orkat med en hel luciavecka det här året.

-

För er som vill ha fler läsare på eran blogg, är detta två tips

Det första är http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=juliakring
Gå in och läs så får ni förklarat hur det funkar.

Det andra är (som jag än inte riktigt är hundra på än men som många andra tipsa om)
http://www.viraltrafik.se/?Juliakring

Fredag

Hemma från valbo. pappa är söt
Lång seg dryg vecka. jag är trött. på er. på mig själv. på saker som inte är som dom ska. trött på saknad. trött på ensamhet. lika mycket är jag äcklad .


annars. mitt i allt det tragiska som bla innefattar falska fjoller i idol, (när vart det teater av en sångtävling?) så är jag lycklig. över en så fånig sak som att Calle gick vidare till final. han är ärlig och sig själv, på ett coolt jävla sätt som han inte ens fattar själv. från första dagen var han min favorit och jag är döglad över att ha fått följa honom varenda fredag enda in i finalen.




annars2.
för mig betyder du någonting helt annat och så mycket mer än vad jag får klart för mig allt oftare, att jag gör för dig.  jag undrar ibland hur det skulle bli om jag dog.























Is a dream a lie if it dont come true, or is it something worse ?

Melissa horn

här får ni ett klipp från ett av extra numren hon sjöng igår på teatern.
den här låten är en av dom som betyder mest för mig från hennes två album . texten säger allt.


Kort trökdag

Hemma nu, slutade vid tio halv elva. men vi har suttit i kafeterian och ätit och fikat. har tjockat mig med andra ord.  ikväll ska jag sova. men kanske att jag åker in och kollar när dom sjunger lite först. men vene. kändes jobbigt att tajma rätt tid när de är öppet mellan sex och tio. men, sen ska jag även kolla på mp OCH ph, vilken lyxkväll ;; HÖHÖ, nääni alla pigga och trötta.... ska dra min kosmos. hare ! skjut den.

 

häromdagen fick vi ha våran svenskalektion i aulan. så våran lärare passade på att hålla en lite pianokonsert för oss också. typiskt erik, han kan aldrig koncentrera sig på vad det egentligen är vi ska göra .....


Men det är inte mig du ser

Lät du henne komma närmre, Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter. jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?







Ikväll var jag på Melissa horn och det var så jävla bra. som jag sagt förut så betyder hennes texter så mycket för mig och hon sätter ord på känslor, på ett sätt som ingen annan kan. det är sorligt och det är så himla fint. jag blev nostalgisk,glad ledsen och upprymd på samma gång och är det fortfarande. jag förknippar många händelser och känslor med hennes låtar samtidigt som jag nu på ett nytt sätt fick ta del av vissa av hennes. en blandning av mycket och jag satt iaf stum i en och en halv timme. aja, var bara det jag ville säga, att ni som inte var där missade någonting och att jag skulle välja samma konsert med henne igen , framför att träffa britney spears privat, trots att hon ändå tjänar typ 20 miljoner på en konsert.

RSS 2.0