Bellebusan

Förresten, måste även tillägga innan jag går och lägger mig att jag kollade igenom gamla band med mamma i eftermiddags. och helt plötsligt kom ett band på ett barnkalas från ,ja var det sexårs ?ettan? vet inte riktigt, iaf var vi väldigt småa. och belle och jag var så söta med varann så jag tror jag grinade. haha,. shit hon är nog den vännen jag haft längst och som jag fortfarande har så bra kontakt med som jag har idag. vi är fortfarande bra vänner och det har vi varit sen dess! iaf, vi sprang omkring och lekte med de andra barnen men det slutade med att vi satt i något hörn bara hon och jag, jag sminkade henne,vi sprang omkring och skrattade för oss själva eller så viskade vi en massa bus. haha sen kom det fler band, från när vi spelade fiol. då skrattade jag iaf så att jag grinade. och fy fan vad den gnisslade. vi hade till och med egna solon på konserten . vilken plåga. sen kom det ännu ett band när vi spelade fiol på lucian nere i matsalen , i typ trean? minns du det belle? hahah ja vet att du pratat om skolavslutningen.. men på lucian? hade jag ingen minne av alls. jävla monabritt.. lovar att det var hon som tvingade oss. det bandet vågade ja inte ens kolla på . jaja, massa minnen . och när vi sprang omkring med tufftuff och tintin.. finns det inget band på men det var typiskt vi. väldigt sött måste jag säga.vi mongon hittade varann redan första året och sen dess har vi alltid hållit ihop,hahha;)  mer eller mindre,till och från!det är perioder vi varit bästa vänner och perioder då de ha gått månader då vi inte pratat alls,men när vi väl ses är det precis som det alltid har varit och så hoppas jag det kommer vara väldigt länge till. puss på dig goballen min, det här inlägget tillägnade jag dig, du som knarkar min blogg,det är du värd tycker jag efter mödan och tjatet du lägger ner på den här sidan;) :*



bild på min fina lilla rödtott från i höstas. <3

release me

Förra fredagen sov jag hos belle. vi myste hela kvällen lång. det var efterlängtat vill jag lova.
Lördagen spenderades med linnea mamms och paps. var härligtatt få hem linnea en helg, vi drack champagne och vin, sjöng karaoke till tre på natten, åt god mat och skrattade en massa.
Söndagen var så där.

Den här veckan har gått väldans fort, har varit på intervju, myst med johannapannan i massor, varit en dag i gävle med mamma , en annan sväng till gävle med ronja. och när jag kom hem igår efter några dagars övernattning i stan hann jag bara hem och duscha äta få i mig lite kaffe och klä på mig igen, så kom danne och hälsade på i några timmar.
En bra vecka för min del med andra ord. trots att de första veckorna efter lovet har gått fortare än anat, så var det som att trycka på stoppknappen häromdagen efter att ha spolat en väldigt lång tid. jag insåg att september,november december och januari bara har flygit förbi. vart tar tiden vägen?hur kan det ha gått så fort? förstår inte. det är en massa saker jag inte förstår nuförtiden.

lämnar det så, har annat för mig. det kommer fler inlägg inom kort, ska bättra mig igen. min svacka är inte förbi, men snart. och det gör att min blogginsperation är på väg tillbaks igen. sakta men säkert ;) godnatt på er som ska sova ... ;) hejsi.

There's no time for lies, There's no time for regret

En tisdag

Tudeliludelidudels
Inte mycket har hänt i mitt liv de senaste veckorna. eller ja, sen jullovet faktiskt, då hände det en jävla massa.
så med andra ord, har jag inte såm kt att skriva om heller. ska ta en kopp kaffe och sätta mig och plugga, har sjutit på det i flera timmar så det tar väl några till innan jag ens öppnar boken. vi får se. har iaf duschat och lagat mat och suttit vid pianot . mina bestämda sysslor för idag, så bara plugget som åtestår, konstigt va... och PH rå förstås, får ju inte glömma det viktigaste;)

imorgon väntar matte kör och sånglektion. slutar kl elva! men kommer förmodligen vara kvar ändå för jag har äckligt samhällsprov på torsdag.
hejsvisvejsi.

osnurr

ingen blogginsperation.
är inte alls konstigt, pga av att jag inte har någon insperation för någonting annat heller.
men jag behöver det här. börjar saker gå för lätt är det enda jag kan fokusera på iaf att det är någonting som är fel. det tar mer på krafterna ibland än att bara gå runt i någon jävla svacka. allting blir roligare sen när jag väl är ur den, intalar jag i af mig. det här är den värsta mellanperioden,jag tror våren kommer kännas så himla mycket lättare, för då är det snart sommar och det händer förhoppningsvis lite nya saker i mitt liv. tänker mycket på jobb till den här sommaren också. jag har ingen aning alls hur jag ska göra, det är snart dags att fatta en del beslut. men det enda jag tänker på nu är ångesten, vill inte tillbaka till hur det var förra sommaren. det jag måste fundera ut är om det hade något med jobbet att göra överhuvudtaget. ibland tror jag bara det. ibland tror jag att inte behöver vara så alls. ibland tror jag att det är lite både och. kanske sitter det mesta i från hur det kändes för flera år sedan. det är det äckligaste. nej, vilken beslutsångest jag har över allting. har ingen aning över någonting. avrundar nu, blev ett inlägg iaf, ett gnällinlägg. härligt.... hejs.


.........

blir galen. åååh om ni visste hur less jag blir.
hur mycket sånt här sänker den lilla orken och viljan jag ändå har. vad får jag för möjligheter och förutsättnngar och stöd.
inte ett jälva piss. handlingar är en sak. en jävligt viktig sak. men inte ens orden finns där.
jag kräks på det här. fyfan vad skönt det ska bli att bli myndig. och när jag går ur skolan, ska min ångest få släppa. helt. jag kommer känna mig odödlig, för hur jävla mycket någon än försöker tala om för en att allting är möjligt, så är det fan inte det. ditt liv är inte fullt ut Ditt, för ens du blir 18 år. så länge du inte är vuxen har du inte ett jävla dugg att säga till om.  när jag går ur skolan ska jag börja våga. jag ska våga börja drömma, sätta upp mål, men framför allt ska jag våga sattsa. på mig själv. jag ska ut i världen och jag ska göra saker. för sådan överdos av söderhamn som jag fått de här åren, och kommer fortsätta få den tiden som är kvar tills jag tar studenten, räcker och blir över för en hel livstid, och det innbär också som ni kanske förstår att jag aldrig för vad som helst i världen skulle kunna flytta tillbaka hit sedan för att bilda familj. nej , sådana här dagar vill jag bara skrika och grina , sparka och slå på saker. tala om för hela världen hur jävla orättvist allting är. men det gör jag inte. för att jag inte kan. jag har varken kraft mod eller hjärta till det. tomt. det finns ingenting där. fan för den som inte tycker att man bara ska vara glad för det man har hela tiden. det är vad jag har fått lära mig.

onsdag

två dagar kvar. sen helg. sen är det sex, sju, veckor kvar till lov. elr något. går frammåt.
synd att man inte har någonting att SE fram imot. men det kanske kommer. vi får se. ska försöka jobba på det.
slutar elva imorgon. men då ska jag ta mig igenom matten och dubbelsamhällen först. men vem orka klaga över det, egentligen. jo jag kan väl det;) för även om man inte har några lektioner, kan dagen få vara evighetslång ändå,pga av att man inte har något jävla liv :D

nej, fan vad onödigt att sitta och skriva när man inte har något att skriva. om ett tag går jag och lägger mig. hejsi.


HAHA, skojar inte när jag säger att så här känner jag mig verkligen nu.

Måndag ett, 2010

första skolmåndagen det här året har klarats av hyffsat. mitt i allt sugigt så har jag ju iaf ändå kul. stundtals. jag hade kunna gå omkring som en zombie Helaa dagarna också, det hade varit värre. nästan alla dagar har sina ljusa studer, och det får man tacka och bocka för .
så här är jag nu, pendlar varenda timme mellan det hade kunnat varit värre- man får se det positiva i allt man gnäller över ,och sen den ständiga ångesten- ingenting är kul, vad man än gör, så suger precis allting.

just nu, har jag en av mina bra timmar den här dagen, då jag uppskattar tillvaron på grund av en grym låt på min sf lista och varmt nybryggt kaffe. och jag skrattar NÄSTAn åt hur tragiskt allt är.  vem säger att jag är skitzofren?...

iaf, två saker till innan jag går.  eller tre
  • jag  saknar min cillis. fyfan vad det här kommer gå illa. har fått flera veckor med henne nu, och fem söta dagar i sthlm. nu i efterhand, känns det värre än vanligt.
  • jag somnar antingen nu, eller står ut till ph. saknar, längtar efter, är i behov av. haha och detta mina vänner säger precis allt om hur roligt mitt liv är för tillfället. nästan allt i alla fall.

  • tredje och sista för idag, amanda jenssen. hur pinsamt folk än tycker att det är (på grund av en rad olika anledningar) så är hon en grym människa. jag älskar henne , och en hel bunt av hennes nya låtar. svälj det bara.  det var allt, hejsisvejsi


save me for a day








Take the first train that I see
Before I explode
I don't care where it takes me
Just want to go
'Cause I'm so tired of what you want me to be
Go on and miss me,
honey
It doesn't matter to me





I try but I'm still nowhere, that's what I've earned.
So listen if you still care. before I burn



fyfaan

vad jag itne vill gå till skolan. USCH!
jag har ingenting att se fram emot, ingen ork. skolångest fast den inte har börjat än. härligt va?
hur ska detta sluta.








jag är för uttråkad, det vill säga mitt liv är för tråkigt, för att jag ska kunna låta bli att bry mig. och det suger

En natt

Den här gången var drömmen verkligare än verkligheten, tydligare än vad livet själv ibland är. I drömmen gjorde det ont, och jag hatade. men jag saknade också. jag saknade dig. så jävla mycket.  men det var bara än dröm. drömmar är inte verklighet. jag tänker aldrig förlåta mig själv för att jag ens försöker tillåta mig själv att sakna dig igen. jag intalar mig istället att det här är någonting jag hänger upp mig på för att jag gillar tanken av att du var så himla bra. att jag aldrig haft roligare. att du var en speciell jävla människa. att jag behöver sakna dig för att du är någonting att sakna. innerst inne ,tror jag att jag har fel. du är falsk, och den du var ,är bara en av alla olika människor du kan vara. för hade det inte varit så, hade du fortfarande funnits i mitt liv.


there were times

för en gångs skull är jag trött när kl är fyra. jävligt trött. men ska försöka mig på ett seriöst inlägg, lovade ju nästa ndet igår så vad gör man inte.

vill ni veta hur min nyårsafton firades ? med mina vänner. och jag hade en riktigt rolig kväll, natt och morgon. började vid tre på eftermiddagen och sen fortsatte det till in på morgontimmarna. ni ska få lite fina bilder från där det börjades, hos bellebus.









fler bilder kommer sen, är så jäkla trött så tror jag avlider om jag inte bums hoppar i säng nu ! hahah :)
nattinatti på er.

snurr?ne

eyy yoeysihopsi.
det därvar typ det mognaste jag skrivit i denna blogg hitills.
och tack vare en dryg brutta är jag vid liv igen. vad hände. skulle ju BARA HÄMTA ELVIS ?och sova ?
sen kom min bortappade familj hem sådär för en timme sen och messmöret brändei halsen ,elvis låg i  taket, och som sagt någon skickade ett pyskoklipp.haha elr egentlige, vadå som sagt. sa jag kanske väl aldrig ? men nu säger jag. eller ?HAHA NEJ. S K R I V E R. skitkul ?nej, för bajs är aldrig kul. men rätt roligt. rätt? nej, datorn borde var alåst på nätterna, all mänsklig kontakt med omvärlden för den delen. för min del. en? allt låter fult dessutom.och jag har INTE kissoch bajs humor. på riktigt. har ni tänkt på det . ja menar , på natten säge rjag alltid gurka hundra tgånger. hur låter det sen ?gurka ? hahahahaha vad är det för jävla ord. jisses. fast alltså, det hörde inte i hop med det sistnämnda. utan att allt på natten låte rkul.. ah ni fattar. sen var den natten förstörd. någon väckte min natthumor iaf , allvarligt ? jag kissade nästan på mig." mamma förlåt" ! kolla upp det. förmodligen inte lika kul imorgon, men som sagt, värt ett försök. 


nej nu räcker det . gjrode ett försök men gick inte. jag ska berätta något allvarlig imorgon. lovar. kanske flera allvarliga saker ? :Dsov gott, och remember , alway ät olddags messmör ? kul. nu gör jag im ett skämt för mig själv med någon annan.fast mig själv ?okej ? nej.






RSS 2.0